• Menü
  • Anasayfa
  • Hesabım
  • Galeri
  • Video
  • Yazarlar
Çorumlulara Mamak’ta İskilip Dolması İkramı

Haberin Resmi

  • 2024-03-04 Eklendi
  • Paylaş
Facebook da Paylaş Twitter da Paylaş Kapat

Çorumlulara Mamak’ta İskilip Dolması İkramı

AK Parti Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Çorumlu İş İnsanı Recep Kütük, Mamak’ta yaşayan Çorumlulara bölgenin meşhur yemeği İskilip Dolması ikram etti.

 

AK Parti Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Çorumlu İş İnsanı Recep Kütük, Mamak’ta yaşayan Çorumlulara bölgenin meşhur yemeği İskilip Dolması ikram etti.  Etkinliğe AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can ve Çorumlular katıldılar.

AK Parti’nin belediyecilik anlayışı üzerinde bir konuşma yapan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Mamak için çok güzel projeler hazırladıkları, daha önce de çok güzel çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Seçim çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızın teveccühünü görüyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Meclis üyeliği dağılımlarını çok dengeli bir şekilde liyakate göre yaptıklarını aktaran AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, AK Parti döneminde önce başörtülülerin ayrımcılıkla karşılaştığını, insanların inançlarına göre sorgulandığını şimdi ise herkesin herhangi bir ayrımcılığa maruz kalmadan demokratik bir ortamda kardeşçe yaşadığını anlattı. Sarıgöl, Çorumlular buluşmasını organize eden İş İnsanı Recep Kütük’e de teşekkür etti.

“Çorumluyuz, birbirimizden sorumluyuz” diyerek Mamak’ta yaşayan Çorumlulardan AK Parti’ye Mamak ve büyükşehir için oy isteyen Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Recep Kütük, “Biliyor musunuz, devletimizin resmi rakamlarına göre Mamak’ta ikamet eden 101 bin 167 kişiyiz. Bu güç bir seçimin kaderini değiştirir. Hani ölçmüşler Çorum dünyanın merkezi çıkmış. İşte bizde Mamak’ın merkeziyiz. İşin latifesi bir tarafa Çorum, Anadolu’nun kadim kentlerinden birisidir.  Her düşünceden, her mezhepten, her renkten insanın kenetlendiği bir yerdir bu topraklar.” dedi.

Yerel yönetimlerin önemine işaret eden AK Partili Recep Kütük, “Şimdi sizlere hizmet etmek için Belediye Başkan Adayımız Asım Balcı Hocamızla yola çıktık. Bu süreçte bize de Belediye Meclis Üyeliği Adaylığını uygun gördüler. Bize bu görevi layık gören İlçe Başkanımıza, Belediye Başkan Adayımıza teşekkür ediyorum. Mamak’a, sizlere hizmet etmek için bu yola çıktık. Bu hizmet bir ve beraber olmaktan geçer. Birliğin gücüyle gerçek belediyecilik yapacağız. Çelik gibi bir iradeyle seçime hazırlanmalıyız. 22 yılda AK Parti’nin yapmış olduğu icraatlar orta.” ifadelerini kullandı.

Recep Kütük konuşmasının devamında, “Savaş uçağımız KAAN, yolları revan olmuş millî otomobilimiz Togg, uzaya gönderdiğimiz uydular AK Parti icraatlarının hangi noktaya geldiğinin göstergesidir. Biz Mamak’a geldiğimizde her taraf çamur deryası, gecekondular, çıkmaz sokaklarla doluydu. AK Partili belediyeler geldi modern bir Mamak ortaya çıktı. Sadece Mamak mı? Tüm Türkiye kabuk değiştirdi. Şimdi bu değişimi sürdürmemiz gerekiyor. Mamak’ta seçimi tekrar almamız gerekiyor. Hizmetlerin durmaması için Asım Balcı dememiz gerekiyor.  Belediye Meclisinde de AK Parti dememiz gerekiyor. Sizlerin iradesi ile bu seçimi alacağız İnşallah. Cumhur ittifakının verdiği güçle bu seçimi alacağız İnşallah.” diye konuştu.

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

Günün Diğer Haberleri

  • Mimar Karaca: Konut Fiyatları Baskıyla Düşürülemez

    Ankara Mimarlar ve İnşaatçılar Derneği Başkanı Mimar Yasir Karaca, hükümetin konut fiyatlarını kredi kısıtı ile düşürmeye çalıştığını söyledi.

  • Konutta Vergilerin Artırılması Planına Sektörden S

    Vergi reformu taslağında, konut sahipleri ile konutu yatırım aracı olarak kullananların daha fazla vergi ödemelerine yol açacak düzenlemelerin yer alm

  • Mamak’ta Seçimin Kaderini Ne Belirler?

    Mamak'ta seçim sonuçları ne olur?

  • İYİ PARTİ ANKARA’DA NE YAPAR?

    İYİ Parti’nin Çankaya’da AK Parti’den daha fazla oy aldığını biliyor muydunuz? Çankaya ilçesinde AK Parti yüzde 14 oy alırken, İYİ Parti ise yüzde 16.

  • Hamza Can: Teröre de Terörü Besleyenlere de Lanet

    Can; “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil ş

  • Mamak’ta Siyaset Kartları Yeniden Karılıyor

    Mamak, Ankara’nın son yıllarda en hızlı büyüyen ve modernleşen ilçesi. Bu sıralar Mamak’ta heyecan dorukta. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler sebebi

  • Hamza Can: Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Olumlu Bir A

    Hamza Can: “Deprem gerçeğiyle hareket ettiğimizde kentlerimizin hızla dönüşmesi gerekiyor. Bu noktada devlet özel sektör işbirliği son derece önemli.”

  • MİMDER: “İSRAİL İLE TÜM İLİŞKİLER ASKIYA ALINSIN”

    İsrail’in Gazze’ye uyguladığı abluka, bombardıman ve son olarak da hastane saldırısının katliam olduğunu ifade eden Hamza Can, “Şimdi hem devlet olara

  • Av. Cihan Şimşek MHP’den Milletvekili Aday Adayı

    Av. Cihan Şimşek, MHP Tokat Milletvekili Aday Adayı olduğunu basın açıklaması ile duyurdu.

  • Mehmet ÜNAL, İYİ Parti’den Aday Adayı

    Tokat'ın sevilen hekimlerinde Mehmet Ünal, İYİ Parti Tokat'tan milletvekili aday adayı oldu.

  • Kapat
  • Enhanced - Icon only
  • Anketler

KATEGORİLER

  • ANKARA HABER
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SOSYAL GÜVENLİK
  • BELEDİYE
  • DİĞER KATEGORİLER

    • KÜLTÜR - SANAT
    • YAŞAM
    • İŞ İLANLARI
    • KADIN
    • DÜNYA
    • MAGAZİN
    • DİĞER
    • RÖPORTAJ

Giriş

Kapat
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum