Galatasaray, Fikret Orman'a Sert Yanıt Verdi

Galatasaray'daSezgin, Fikret Orman'ın sözlerine yanıt verdi, "4 yıllık başkanlık döneminde G.Saray'ın 3 lig, 3 Türkiye, 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek zor olmalı." dedi.
Bu haber 2016-03-30 01:06:26 eklenmiş ve 644 kez görüntülenmiştir.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sarı-kırmızılıları hedef alan açıklamalarına, GalatasarayBaşkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin resmi internet sitesi aracılığıyla cevap verdi.

Galatasaray resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, çıktığı televizyon programlarında sık sık Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sözlerini değerlendirdi. Sezgin şunları söyledi:

"TARTIŞMALAR ANLAMSIZ"

"Fikret Orman, Galatasaray'a saldırmanın rating getirdiğinin bilincinde. Ekranlarda sarf ettiği her söze verilecek bir cevabımız var ancak buna gerek görmüyoruz. Sadece bir kaç sezon önce, bugün şampiyonluk yarışına girdiği kulüp ile kendi kulübü arasında oynanamamış bir Süper Kupa Finali hafızalardaki tazeliğiyle orta yerde dururken, 23 yıl öncesinin mesnetsiz iddialarını tartışmayı anlamsız buluyoruz.

"AĞIRLIĞI TAŞIMAK ZOR OLMALI"

Hiç şüphe yok ki 4 yıllık kulüp başkanlığı döneminde Galatasaray'ın kazandığı 3 Süper Lig Şampiyonluğu'na, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek, 4. yıldızın ağırlığını taşımak Sayın Orman açısından çok zor olmalı.

"HEDEFİNE ODAKLANSIN"

Orman'ın uzun yıllar sonra tanık olduğu şampiyonluk mücadelesinin verdiği stresle başa çıkmanın sıkıntısını yaşadığı da aşikâr. Şampiyonluk mücadelesi verme ve girdiği yarışları kazanma konusunda Türkiye'nin en deneyimli kulübü olarak kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır."

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SPOR haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi