Eyleme Müdahale Eden Polis, Molotof Kokteyli ile Yaralandı

Adana'da terör örgütü PKK yandaşlarının, izinsiz gösteri sırasında fırlattığı molotof kokteyli, komiser yardımcısı Ş.T.'yi yüzünden yaraladı.
Bu haber 2016-03-28 14:34:06 eklenmiş ve 559 kez görüntülenmiştir.

Adana'da terör örgütü PKK yandaşları, izinsiz gösteri sırasında zırhlı polis aracına molotof kokteyli attı. Arka kapısı yarı açık olan zırhlı araçtaki komiser yardımcısı Ş.T., motolotf kokteylinin bir kısmının yüzüne gelmesi sonucu yaralandı.

KORSAN GÖSTERİ YAPTILAR

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde mahallede toplanan PKK yandaşları, yolu çöp bidonlarıyla kapatarak korsan gösteri yaptı.

MOLOTOF ARACA İSABET ETTİ

Polisin dağılın uyarılarına aldırış etmeyen grup, molotof koktelyi, el yapımı patlayıcı, pompalı av tüfeği, taş ve havai fişeklerle saldırdı. Polis, TOMA ve zırhlı araçlarla göstericileri müdahale ettiği sırada bir göstericinin attığı motolof kokteyli arka kapısı yarı açık zırhlı araca isabet etti.

KOMİSER YARDIMCISINA GELDİ

Molotof kokteylinin bir kısmı araca gelirken, bir kısmı ise aracın içindeki komiser yardımcısı Ş.T.'nin yüzüne geldi. Yüzü bir anda alev alan polise ilk müdahalesi yanındaki silah arkadaşları yaptı.

BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Powered By AlbireoYüzündeki alev söndürülen komiser yardımcısı Ş.T., zırhlı bir araçla eylem yerinden uzaklaştırılarak, AdanaHavaalanı'nın yakınındaki Bomba İmha Şube Müdürlüğü'nün önüne getirildi.

POLİSTEN MÜDAHALE GELDİ

Kısa sürede olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve polis sevk edildi. Tazyikli su ve biber gazıyla dağıtılan göstericiler, ara sokaklara kaçarak dağılırken, yaralı polis ise ambulans ile Adana Numune Seyhan Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Adana Valisi Mustafa Büyük ileAdana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, hastaneye gelerek yaralı Ş.T.'nin durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane çıkışı açıklama yapan Vali Büyük, "Tedavi altına alındı. 2'inci derece yanık mevcut, hayati tehlikesi yok. Tabi ki eylemlerle mücadele sırasında meydana gelen durumlardan birisi. Ümit ederiz; hem toplumumuzda huzur, hem de yeni bir kaza, şansızlık yaşamayız. Komiser muavinimize acil şifalar diliyoruz" dedi.

Polis, molotof kokteyli atan göstericileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi