DİKKAT! Ankara'nın 2 Büyük İlçesinde 23 Saat Su Kesintisi

Ankara Su Ve Kanalizasyon İdaresi(ASKİ), Ankara'nın büyük ilçeleri Mamak ve Altındağ'da su kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte kesintinin saatleri...
Bu haber 2015-11-15 23:39:09 eklenmiş ve 808 kez görüntülenmiştir.

HABER ANKARA / ÖZEL HABER - Ankara Su Ve Kanalizasyon İdaresi(ASKİ), Ankara'nın büyük ilçeleri Mamak ve Altındağ'da  su kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte kesintinin saatleri...

 

Mamak'ta16 Kasım 2015 Pazartesi günü  -Anayurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı şebeke hattının ana iletim hattına bağlantı çalışması nedeniyle - 01:00'da bbaşlayacak olan kesinti 17 Kasım 2015 Salı günü saat 23:00'da, 23 saat sonra sona erecek.

 

Mamak'ta kesintiden etkilenecek olan bölgeler: Anayurt Mah. Yatıkmusluk Mah. Hüseyin Gazi Mah. Bahçeleriçi Mah. Bahçelerüstü Mah. Harman Mah. Hürel Mah. Derbent Mah. Boğaziçi Mah. Şahap Gürler Mah.

 

Altındağ'da16 Kasım 2015 Saı günü  -Anayurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı şebeke hattının ana iletim hattına bağlantı çalışması nedeniyle - 01:00'da başlayacak olan kesinti 17 Kasım 2015 Salı günü saat 23:00'da, 23 saat sonra sona erecek.

 

Altındağ'da kesintiden etkilenecek olan bölgeler: Karakum Mah. Gülpınar Mah. Yıldıztepe Mah. Doğantepe mah. Hacılar Mah. Siteler Mah. Önder Mah. Ali Ersoy Mah. Kemal Zeytinoğlu Mah. Gültepe Mah. Kale Mah.

 

 

ASKİ yetkilileri, arıza giderilme saatinin konuma ve arıza büyüklüğüne göre birkaç saat farklılık gösterebileceğini belirttiler.

 

Haber Ankara olarak, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın su kesintilerine karşı tedbirli olmalarını tavsiye ediyoruz.

 

 

 

 

 

HaberAnkara.com, bilgi paylaşım özgürlüğü nedeniyle kendisinden özel haber paylaşımı yapılmasına müsaade etmektedir. Bunun tek şerhi haberin sonuna açık ve sayfaya yönlendirilebilir link konulmasıdır. Link ve kaynak gösterilmeyen paylaşımlar hakkında HaberAnkara.com yasal haklarını saklı tutmaktadır.

 

 

 

 
ETİKETLER : DİKKAT Ankara'nın 2 Büyük İlçesinde 23 Saat Su Kesintisi
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi