Özçelik, “Belde ve Köy Mülki İdare Temsilciliğini Kuracağız”

Seçim çalışmalarına hız veren MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik, Bozcalı Kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkanı Bolhan Durmuş ve vatandaşlarla sohbet etti.
Bu haber 2015-10-13 23:19:48 eklenmiş ve 1709 kez görüntülenmiştir.

Seçim çalışmalarına hız veren MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik, Bozcalı Kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkanı Bolhan Durmuş ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bozcalı Kasabasında Pazar yerini ve esnafı ziyaret eden Ayhan Özçelik, beldelerin ve köylerin kalkınmasına yönelik olarak MHP’nin ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, “Kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyler yeniden kurulacak. Kaldırılan belediye, özel idare ve beldeler ile tüzel kişilikleri sona erdirilen köylerin ekonomik, sosyal, demografik ve benzeri yöreye özgü özellikleri dikkate alınarak yeniden kurulmaları ve tüzel kişiliklerine kavuşturulmaları sağlanacaktır. Çünkü bu belediyelerimiz beldelerimizin ve köylerin kalkınmasında önemli işlevler yürütmekteydi” dedi.

Köylerin kalkınmasına yönelik olarak belde ve köy mülki idare temsilciliklerinin kurulacağı müjdesini veren MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik, “Belde ve köy mülki idare temsilciliği oluşturulup, vasıflı personel alımı yapılacak. Belde ve köy mülki idare temsilciliği oluşturulacaktır. Belde ve köylerde, üretim yapısı ve potansiyeli dikkate alınarak tarım, hayvancılık, sağlık, turizm, orman, maden ve diğer alanlarda kamu görevlileri görevlendirilecektir. Görevlendirilenlerden kıdem, liyakat ve benzeri hususlara göre belirlenecek birisi belde ve köy mülki idare temsilcisi olacaktır. Bu uygulama köylerin kalkınmasında devrim niteliğindedir” şeklinde konuştu.

MESLEK ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET

Reşadiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Uğur Uçar, S.S. 1 nolu Reşadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Cemal Uğuz, Reşadiye Esnaf Kredi ve Kooperatif Başkanı Nizamettin Doğan, Reşadiye Ziraat Odası Başkanı Enver Aygün ve Reşadiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Demirel ayrı ayrı ziyaret eden Ayhan Özçelik, sorunları dinledi ve MHP’nin bu konuda atmayı planladığı adımlar hakkında bilgi verdi.

Meslek gruplarının hak ve hukuku korunacağını ifade eden MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik, “Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve odaların işleyişlerinin temsil ettikleri meslek guruplarının hak ve hukukunu koruyan bir anlayışla hareket etmeleri sağlanacak, siyasi ve ideolojik tavır almaları suretiyle kuruluş gayelerinden sapma anlayışına son verilecektir” dedi.

Odaların haksız ve ölçüsüz aidat ve benzeri yükümlülükler getirmesinin de önüne geçileceğini, aidatların makul seviyelere tutulmasının sağlanacağını sözlerine ekleyen Ayhan Özçelik, “Tüm icraatlarımızda hassas bir denge gözeteceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi