ÖZÇELİK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA BABA OCAĞINDA BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat 4. Sıra milletvekili adayı Ayhan Özçelik, baba ocağı Çamlıkaya Köyü’nden başlattığı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
Bu haber 2015-10-12 23:30:56 eklenmiş ve 1018 kez görüntülenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat 4. Sıra milletvekili adayı Ayhan Özçelik, baba ocağı Çamlıkaya Köyü’nden başlattığı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Ayhan Özçelik gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Özçelik, bayram olması sebebiyle herkesle tek tek kucaklaşıyor.

MHP Tokat İl Teşkilatı’ndaki bayramlaşmaya da katılarak bir konuşma yapan Ayhan Özçelik, “7 Haziran seçimlerinin sonucu ve verdiği mesaj açıktır, nettir.  Halkımız, 13 yıldır tek başına iktidar olan AKP'ye yeter artık, seni tek başına iktidar olarak istemiyorum, demiştir. Sandıktan çıkan milletin iradesi bununla beraber bir koalisyon hükümetini de işaret etmiştir.  Ancak 13 yıldır tek başına iktidar olan AKP bu sonuçtan hiçte memnun değildir. İktidarı da paylaşmak istememektedir. Bu halkın iradesine saygısızlıktır. Milletimiz 1 Kasım seçimlerde de AKP’ye yeter artık seni istemiyoruz, diyecektir” diye konuştu.

KOALİSYON GÖRÜŞMELERİ AKP TIKADI

Koalisyon görüşmelerinin adeta AKP tarafından hükümetin kurulmamasına yönelik yürütüldüğünü ifade eden MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik, “Cumhurbaşkanı tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen AKP Genel Başkanı Davutoğlu, 45 günlük anayasal süreci adeta bir koalisyon hükümeti kurmak için değil, kurmamak için kullanmıştır. Böylece erken seçimin altyapısı hazırlanmış olacak ve de meydanlarda millete söyleyecek sözde mazeret ve gerekçeleri hazır olacaktır” dedi. Ayhan Özçelik konuşmasını şöyle sürdürdü.

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ SORUNU TERÖRDÜR

“Ülkemizin şu anda bir numaralı sorunu terördür. Peki, 13 yıl önce 2002 yılında bitme yok olma noktasına gelmiş olan bölücü terör örgütü bugün nasıl oldu da ülkemizin üzerine karabasan gibi çöken bir tehdide dönüştü.  Bunu anlamak için  Ülkeyi yönetenlerin 13 yıllık Terör karnesine bakmak lazım.

2002 yılında 1500 - 1700 arası silah gücü olan bölücü terör örgütü 13 yıl sonra 15 - 20 bin kişilik bir çeteye dönüşmüş, silah,  mühimmat, donanım ve eleman sayısını yüzlerce kat artırarak güçlenmiş ve uluslararası arenada da desteğini de çoğaltarak ciddi bir tehdit unsuruna dönüşmüştür.

İktidarı devraldığında ciddi bir terörle mücadele stratejisi izleyemeyen, daha sonraki yıllarda ise bu terör konusunu koltuk ve oy uğruna rafa kaldıran, 2009 - 2010 yılından itibaren de adına Barış Süreci, Açılım Süreci, Çözüm Süreci gibi amacı, hedefi, politik alt yapısı ve siyasi perspektifi belli olmayan bir süreci Türkiye'nin kalbine bir hançer gibi saplayan anlayış bu gün terörü maalesef bu noktaya getirmiştir.”

AKP, TÜRKİYE'Yİ KAOSA SÜRÜKLEMİŞTİR

AKP’nin başının sadece terörle değil, işsizlikle, dış ve iç borçlarla, komşuları ile de belada olduğunu belirten Özçelik, “Özelleştirme adı altında satılmadık değerimiz kalmadı. Küçük esnaf ve sanatkarımız yok oldu. İşsizlik tekrar yükselişe geçti. Komşularımız ile sıfır sorun sloganıyla çıkan AKP, şu anda kavgalı olmadığı kesim kalmamıştır. Türkiye darboğaza girmeden AKP’ye dur demenin zamanı gelmiştir. Tüm sorunları çözecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diyerek açıklamasını tamamladı.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi