“AKP, YENİ BİR BEYRUT OLUŞTURDU”

Terör olaylarının artık her noktada olduğunu ifade eden MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ankara’nın göbeğinde patlayan bombanın milletin ciğerine işlediğini söyledi.
Bu haber 2015-10-12 23:29:29 eklenmiş ve 1279 kez görüntülenmiştir.

MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ankara’daki intihar saldırısı ile ilgili sert konuştu..

 

“AKP, YENİ BİR BEYRUT OLUŞTURDU”  

 

 

MHP Reşadiye Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi. Terör olaylarının artık her noktada olduğunu ifade eden MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ankara’nın göbeğinde patlayan bombanın milletin ciğerine işlediğini söyledi.

AKP’nin terör politikaları sebebiyle Türkiye’nin Lübnan gibi olduğunu, Ankara’nın da Beyrut’a döndüğünü ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Terör artık sınırda değil, Ankara’nın göbeğindedir. Yunan işgalinde bile Ankara’da Yunanlar bomba patlamak istemişlerdi ama patlatamadıkları bir Türkiye’de bugün Ankara’nın meydanında 97 vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye’yi 13 yıldır yöneten bu siyasi kadro, terör yılanıyla yatağa giren bir gün ısırılacağını hesap edememiştir. Çözüm sürece adı altında terör örgütü ile pazarlıklar yapılmıştır. AKP hükümetleri yıllardır terörle mücadele görevlerini layıkıyla yapsalardı, sıfırlanmış terör belasının Türkiye’de yeniden hortlaması mümkün olmazdı. Türkiye’yi gelişmiş ülkeler seviyesine getireceğini iddia edenler tam anlamıyla bir Ortadoğu ülkesi haline getirdiler” dedi.

“TERÖRÜ VE TERÖRÜ DESTEKLEYENLERİ VE GÖZ YUMANLARI LANETLİYORUZ”

AKP’nin iktidara geldiği dönemde terörün neredeyse sıfır noktasında olduğunu, fakat teröristlerle yapılan dirsek temasları sebebiyle tekrar canlandığını ifade eden MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Bugün bombanın patladığı noktaya bakın. İçişleri Bakanlığına, Başbakanlığı, MİT,  Emniyet Genel Müdürlüğüne yürüme mesafesinde. Sizin çözüm sürecinden maksadınız bu muydu? Tüm bunlar AKP’nin akıl almaz politikaların bir sonucudur. Orduya kumpasa, emniyeti dağıtmaya, istihbaratı siyasallaştırmaya çalışmasalardı Türkiye zaafa düşmez, ne askerimiz, ne polisimiz, ne de sivil vatandaşlarımız canından olmazdı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bölücü terör başta olmak üzere her türlü teröre karşı milli birlik ve bütünlükten yana tavrını milletimiz bilmektedir. MHP terörü ve teröristi lanetlediği gibi, terörü destekleyenlerin ve teröre göz yumanların da en büyük düşmanıdır” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN BİR KEZ DAHA MHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

Türkiye’nin içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulması için bir kez daha MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu ifade eden MHP Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik de konuşmasında, “Güzel ülkemiz bölünmenin eşiğine gelmiştir. MHP böyle bir durumda elini değil gövdesini taşın altına kaymaktan imtina etmez. Başımızı belaya sokanlar milletin iradesini hiçe sayarak dayatma bir seçim ortaya koyan AKP iktidarıdır. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir. Bu seçimler ülkemizin üniter yapısını korumak için son fırsattır” diye konuştu.

“İŞSİZLİK TOKAT’IN EN BÜYÜK SORUNU”

Terörün Türkiye’yi eser aldığını, dış politikanın iflas ettiğini, ekonominin çöküş noktasına geldiğini sözlerine ekleyen Ayhan Özçelik, “Tokat ve Reşadiye’de de durum farklı değildir. Tokat’ın nüfusu 150 bin civarında düşmüştü. Organize Sanayi Bölgesinde 16 bin kişi çalışırken bu sayı 600’e düşmüştür. Marka fabrikamız Sigara Fabrikası özelleştirilmiş ve yerinde yeller esmektedir. Şimdi gözlerini Turhal Şeker Fabrikasına dikmişlerdir. Reşadiye’de insanlar çalışacak yer bulamadığı için büyük illere göç etmek zorunda kalmaktadır. Tüm bu olup bitenlere dur demek için 1 Kasım seçimleri son derece önemlidir. Herkesi üç hilalin altında görmek istiyoruz. Biz sadece milletvekili adayıyız. Burada aslolan vatandaşlarımızın gerçekleri görerek MHP’ye oy vermesidir. Türkiye’nin geleceği için, Türk dünyasının geleceği için, Tokat’ın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için sizlerden destek istiyorum, MHP’ye oy istiyorum.” dedi.

Açılışta ayrıca MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol ve Reşadiye İlçe Başkanı Erol Şimşek kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

Açılışa MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Erol Şimşek, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şahin, Reşadiye Ülkü Ocağı Başkanı Gökberk Ergenokon, Reşadiye Eski Belediye Başkanı Rafet Erdem, Özel Hareket Eski Daire Başkanı İbrahim Şahin, Bozcalı Belediye Başkanı Bolhan Durmuş, Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, Cimitekke Belediye Başkanı Erol Aydın ve vatandaşlar katıldı.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi