Erdoğan’dan dünya gençliğine örnek slogan

TACEV tarafından hazırlanan kamu spotu, özel ve resmi kuruluşlar başta olmak üzere bütün Türkiye’de beğeni ile karşılandı.
Bu haber 2015-02-16 20:27:52 eklenmiş ve 617 kez görüntülenmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uyanık olacak, diri olacak, bilgi ile mücehhez olacak. Böyle bir gençlik istiyoruz..." mesajı genç nesillerin daha sağlıklı yetişmesini hedefliyor.

40 saniyelik film; ciddi boyutlara ulaşan uyuşturucu tehdidi ile mücadelenin yanı sıra, Türkiye'yi layık olduğu sağlam geleceğe ve büyük hedeflere taşıyacak, madden ve manen tüm potansiyelini kullanabilen bir gençlik için, yön belirleyici özellik taşıyor.

TACEV’in uyuşturucu ile mücadele konusundaki çağrılarını ihtiva eden kamu spotu, dört ay gibi kısa bir sürede, AK Gençlik Genel Merkezi Youtube kanalı başta olmak üzere sosyal medya paylaşımları, ulusal TV ve gazete yayınları ile milyonlarca izleyici ve okuyucuya ulaştı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne ait Youtube kanalında, 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen spotta, bağımlılıkla mücadelede ilk adımın koruyucu tedbirlerle atılması gerektiği ifade ediliyor. Bu aşamada toplumsal bilincin teşvik edilmesi ve gelişimine katkıda bulunan TACEV, hükümet ve sivil toplum kuruluşlarının yapacağı işbirliğinin yanı sıra, gerek aile içinde, gerekse aile ile okul arasında güçlü bir ağ kurulması gerektiğine inanıyor.

Toplumun bu büyük milli probleme hep beraber odaklanmasını sağlayan spot; eğitim, gençlik, sağlık, aile ve sosyal yardım sahalarında tüm ülkede gittikçe büyüyen dalgalar halinde, jeopolitik ve stratejik ikaz edici, büyük yankılar meydana getirdi. Madde bağımlılığı tehlikesinin ciddiyetine inanan toplumun tüm kesimleri, bu problemin çözümü için çaba göstererek, harekete geçmeye hazır hale geldi.

Vakıf yöneticileri, devlet ve millet olarak tüm toplumun, bu problemi ortadan kaldırmaya çalıştığını belirterek, “Hep beraber kendimizi, gençliğimizi bu büyük tehlikeye karşı savunalım” çağrısında bulundu. 

ETİKETLER : Erdoğan’dan dünya gençliğine örnek slogan
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi