Büyükşehir 400 Kişilik Ekiple Parti Bayraklarını Topladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, bugün yapılacak Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili Başkent'teki afiş ve pankartları temizliyor.
Bu haber 2015-06-08 01:02:13 eklenmiş ve 654 kez görüntülenmiştir.

Toplam 400 kişiden oluşan ve 37 ekibe ayrılan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, seçim yasaklarının başladığı saat olan 18.00’dan itibaren seçime girecek siyasi partilerin propaganda afişlerini ve parti bayraklarını toplamaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerden görevlendirilen 400 personel, Etlik Eski Garajlar bölgesinde seçim afişi temizliği için bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak’ın koordinasyonunda 37 ekibe hangi bölgelerde görev yapacağı bildirildi.

Seçim yasaklarının başladığı saat olan 18.00’dan itibaren de Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı gözetim ve denetimindeki ekipler, Ankara’nın tüm bölgelerine dağılarak siyasi partilerin propaganda dönemi boyunca cadde ve sokakların çeşitli noktalarına astığı bayrak, flama ve afişleri temizlemeye başladı.



ULUS’TA PARTİ BAYRAKLARI İNDİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, partilerin yoğun şekilde propaganda afişleri ve bayraklarını astığı Ulus Atatürk Anıtı Meydanı’nda trafiği aksatmamak için büyük çaba gösterdikleri gözlendi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, saat 18.00’dan itibaren Ulus Meydanı’nda bulunan dev aydınlatma direğinde birleşen parti bayrakları ve flamaları, JCB sepetine çıkan görevliler tarafından kısa süre içinde indirildi.

Ekiplerin çalışmalarını vatandaşlar da ilgi ile izlediler.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ankara’nın her köşesine asılan milyonlarca afiş, bayrak ve flamayı yerinden sökmek için modern ekipmanlar da kullandı. Özellikle ağaçlara ve yüksek duvarlara asılan afiş ve bayraklar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kullanılan ve yükseğe çıkabilen sepetlerdeki görevliler tarafından indirildi.

En yoğun seçim afişlerinin bulunduğu bölgelerden işe başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun çalışmaları sırasında 37 pikap, 9 minibüs, 20 JCB, 16 kamyon, 7 süpürge aracı, 4 kazıcı-yükleyiciyi kullanarak oy kullanma saatinden önce tüm Ankara’yı seçime hazır hale getirecek. 

 
ETİKETLER : Büyükşehir 400 Kişilik Ekiple Parti Bayraklarını Topladı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi