Mahsur Kalanları Kurtarmaya Çalıştı, Canından Oluyordu

Ankara’da sel nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarıyla birlikte sel sularına kapıldı. Araç içinde mahsur kalan vatandaşların yardımına koşmak isteyen bir kişi, sele kapılmaktan son anda kurtuldu.
Bu haber 2015-06-05 03:43:49 eklenmiş ve 652 kez görüntülenmiştir.

Ankara’da sel nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarıyla birlikte sel sularına kapıldı. Araç içinde mahsur kalan vatandaşların yardımına koşmak isteyen bir kişi, sele kapılmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün Ankara Keçiören ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası saat 18.20 sıralarında meydana geldi. Şehrin genelinde etkili olan yağış, Keçiören’de bir cadde üzerinde etkisini sel olarak gösterdi. Seyir halindeki araçları yukarıdan akıntılı gelen sel suları karşıladı.

Sulardan kurtulmak için sürücüler, hemen araçlarını yol kenarına çekmeye çalıştı. Ancak iki otomobil sulara kapıldı ve yavaş yavaş sürüklenmeye başladı. O anda yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, araçlardan ticari olan bir süre sürüklenip güvenlik kamerasının açısından çıkarken diğer araçta bulunanlar da kapıyı açıp çıkmaya çalıyor. Sel suyunun debisinin yüksek olmasından dolayı bu girişim başarısız oluyor ve araçta bulunanlar çevredekilerden çığlıklar içinde yardım istiyor. Araç içerisinde mahsur kalan vatandaşların yardımına koşmak isteyen bir vatandaş ise o esnada oradan geçen belediyeye ait araçtan yardım istiyor. Araç geri geri gidip mahsur kalan aracın yanına yaklaşmaya çalışıyor. Yardım etmek isteyen vatandaş ise suların kapladığı kaldırımdan yola inmeye çalıştığı görülüyor. Tam indiği sırada sulara kapılıyor ve savruluyor.

Şahıs, savrulmanın etkisiyle mahsur kalan aracın ön tarafına çarpıyor ve aracın ön kaputuna tutunup sulara kapılmamaya çalışıyor. Vatandaşı sulara kapılmadan kurtarmak isteyen bir kamyon sürücüsü ise aracını otomobile yaklaştırıp pencereden elini uzatıyor. Bir süre devam eden kurtarma çalışmasının ardından kamyon sürücüsü, vatandaşın elini tutuyor ve kamyonun içine çekiyor.

Mahsur kalan aracın yanından suların sürükleyip geri geri götürdüğü ticari taksinin sürücüsü ise sel sularından kurtulmak için uzun süre çabalıyor. Sürücünün çabaları yetersiz kalınca da araç, suların etkisiyle sürüklenip geri geri gidiyor.

Sel sularının tazyikli etkisinin uzun sürmemesi büyük bir facianın önüne geçti.

 
ETİKETLER : Mahsur Kalanları Kurtarmaya Çalıştı Canından Oluyordu
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi