AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü Açıklaması

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, yaklaşmakta olan 2015 Haziran seçimlerini değerlendirerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bu haber 2015-02-16 15:21:52 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, yaklaşmakta olan 2015 Haziran seçimlerini değerlendirerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Ünlü, Haziran 2015 seçimlerinin, Eskişehir ve Türkiye adına önemli gelişmeleri içinde barındıran demokrasinin simgesel günlerinden biri olacağını dile getirdi. Ünlü, "Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes tarafından bilinmektedir ki; AK Parti'den sonra "seçim çalışması" kavramı tarih olmuştur. Bizler çözüm ve hizmet odaklı anlayışımızla çalışmaya devam etmekte, araya seçimler girdiğinde seçimlere girip zaferle çıkmakta ve yine aynı kararlılıkla çalışmaya devam etmekteyiz" dedi.

"İKTİDARA TALİBİZ" GİBİ KOMEDİ SAHNELERİNİ KULLANIYORLAR

İktidar olmalarına rağmen en ulaşılabilir parti konumunda olduklarını ifade eden Ünlü, İl Başkanlığı binasında vatandaşları dinlemekle yetinmediklerini, mahalle temsilcilikleri açarak onların ayaklarına gittiklerini söyledi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için 20 Şubat'a kadar sürecek olan aday adaylığı başvurularının devam edeceğini belirten Dündar Ünlü, temayül yoklaması ve diğer istişare yolları ile teşkilatlarının fikirleri alınarak Genel Merkeze bildirileceğini kaydetti. Ünlü, CHP yönetimi için, "Daha kendi partilerinin 15-20 kişilik il yönetimi için kavgadan bitap düşenler, 'iktidara talibiz' gibi komedi sahnelerinin repliklerini andıran cümleler kullanarak siyaset yapmaktadır" ifadelerini kullanarak, "Eskişehir'de halkımız sizlere 3 genel seçimde üst üste gerekli dersi vermiş ve sizlerin bu ülkeyi yönetemeyeceğinize kati suretle karar vermiştir. Örneğin ön seçim istiyoruz diyen bir siyasi parti vardı. Bugün size ön seçim yok dediler. Ne oldu şimdi. Sözünüz yere düşmedi mi? Bazı illerde ön seçim var, sizde yok. Demek ki sorun sizde" şeklinde konuştu.

"CHP'DEN DAHA ÇOK OY ALACAĞIZ"

CHP'de yapılmayacak olan ön seçim konusunda da konuşan Ünlü, CHP ile AK Parti arasında ciddi bir fark olduğunu anlatarak, "Ön seçim yapılsa da yapılma da biz zaten Eskişehir'de CHP'den daha çok oy alacağız, daha fazla milletvekili çıkaracağız ama sadece onlar ön seçim meselesinde ısrarla bunu dile getirdiler. Başkalarına biat kültürü diye suçluyorlar ama bugün geldikleri nokta ön seçim Eskişehir'de yapılmıyor, yapılmayacak da. Bu karara kendileri tıpış tıpış uyacaklar, bunu da uygulayacaklar" ifadelerini kullandı.

Ünlü, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetine de değinerek, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz gün büyük bir üzüntü ve lanet duyguları ile haberdar olduğumuz Özgecan'ımız ile ilgili olayda hepimizin içi yandı. Bizler arkadaşlarımızla konuyu değerlendirirken bile kanımız dondu. Ancak hemen ardından bu acı olayı bile AK Parti'ye mal etmeye çalışanlar piyasaya çıktı. Acıları bir kenara bırakarak toplumsal sorunları görmeyip siyasi bir rant elde edebileceklerini düşünerek vahşice saldırıp, pervasızca cümleler kurdular. Ancak her kötü olayı AK Parti'ye mal etmeye çalışmak acizlik, cahillik ve vicdansızlıktır. Canımıza, ciğerparemize Allah'tan rahmet diliyorum. Acılarla da olsa beraber olmayı engelleyen, sürekli nifak tohumu ekenleri milletimizin vicdanına, cezaları için de Allah'a havale ediyorum." - ESKİŞEHİR

ETİKETLER : AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü Açıklaması
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi