Şehitkamil Kadın Kollarından Başkan Fadıloğlu'na Ziyaret

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç yeni yönetimiyle birlikte, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti.
Bu haber 2015-02-16 15:20:52 eklenmiş ve 519 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç yeni yönetimiyle birlikte, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

"SİZLERİN SAYESİNDE BUGÜN BU MAKAMLARDA GÖREV YAPIYORUZ"

Meclis salonunda kadınlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, "Bugün belediye başkanlığı koltuğunda oturuyorsak, bu siz hanım kardeşlerimizin sayesindedir. Sizlere ve milletimize layıkıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrak yarışında herkesin amacı millete hizmet etmektir. Millete hizmet etmek için mutlaka bir makamda olmamıza gerek yoktur. Bir anne baba olarak düzgün bir evlat yetiştirmekte bir hizmettir. Siz hanım kardeşlerimiz, evlerinizde evlatlarınızı ülkemizin geleceğini yetiştiriyorsunuz. Teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun, hatta teşkilatta yer almayıp mahalle ziyaretlerinde bizlerle birlikte gezen hanım kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu iş inanç meselesidir, bu iş gönül meselesidir, millete hizmet meselesidir. Makamlar kalıcıdır ama bizler geçiciyiz. Görev yaptığımız dönemimiz bittiğinde arkamızda güzel sözler söyletebiliyorsak bu bize yeter. Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz. Sizlerde bu ailenin birer üyesisiniz. Kendi meclisimizde, partimizden 6 tane hanım kardeşimiz meclis üyeliği yapıyor. Partimize ve kadın kollarımıza yeni gelen hanım kardeşlerimiz hoş geldiniz ve yeni görevleriniz hayırlı olsun. Bizim derdimiz, bizden sonraki nesillerimizdir, bizim çektiklerimizi onlar çekmesin, gençlerimize daha iyi şartlar sunmalıyız. Mücadelemizin temelinde de bu yatıyor. İnşallah daha iyi bir ülkeyi evlatlarımıza bırakacağız. Bunun için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkarak onlara rol model olmalıyız. Sosyal tesislerimizde, eğitim gören 350 tane bayan kardeşimize okuma yazma sertifikası verdik. Bu kardeşlerimiz hepinizi çok iyi tanıyorlar. Bu hanımlarla bizler arasında köprü görevini oluşturuyorsunuz. Kadın kollarımızın bize vermiş olduğu destek sayesinde, bayan kardeşlerimiz kendilerini güvende hissederek, tesislerimize geliyorlar. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

"BAŞKAN FADILOĞLU HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU"

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Hülya Kılıç yönetim kuruluyla birlikte, Başkan Fadıloğlu'na yaptığı ziyarette, yeni dönemde yapacaklarını anlattı. Kadın Kolları Başkanı Kılıç, "Başkanımızın bizlere vermiş olduğu destek olmasaydı bizler bugünlere gelemezdik. Seçildiğimiz ilk günden beri bizlere sürekli desteklerini sürdürdü. Kongre sürecimizde de yanımızda olduğu için Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve tüm çalışma arkadaşlarına şahsım ve tüm kadın kardeşlerim adına teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlere oranla daha fazla çalışarak, partimizin gücüne güç katacağız. Önümüzde zorlu bir maraton var. Seçimlerde de tüm milletvekili adaylarımızla birlikte hareket ederek, seçimlerden daha güçlü çıkmamız için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kadınlar, Başkan Fadıloğlu'na çiçek vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİ ANTEP

ETİKETLER : Şehitkamil Kadın Kollarından Başkan Fadıloğlu'na Ziyaret
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi