ZİLE’DE MHP MİTİNGİNDE MAHŞERİ KALABALIK

ZİLE, ABDURRAHMAN BAŞKAN’I BAĞRINA BASTI: MHP Tokat Milletvekili Adayları önce Zile’deki ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiler. Şehitler Dursun Ertuğrul Önkuzu, Mustafa Taştangül ve Cafer İnce’nin kabirleri başında Fatihalar okunduktan sonra Zile’ye hareket edildi.
Bu haber 2015-04-27 19:22:30 eklenmiş ve 1271 kez görüntülenmiştir.

Zile, Tokat MHP Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan için coşkulu bir karşılama töreni düzenledi. Zile’de coşkuyla karşılanan MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını, insanını sevdiğim, havasını kokladığım, suyunu içtiğim bu topraklarda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye, MHP ile yürüyor. Tokat, MHP ile yürüyor. Zile, MHP ile yürüyor. Bu mahşeri kalabalıklar, bu konvoylar bunun en büyük ispatıdır” dedi.

MHP Tokat Milletvekilli adayları Zile’de düzenledikleri miting öncesinde Turhal’dan büyük bir konvoyla hareket ettiler. MHP Tokat Milletvekili Adayları önce Zile’deki ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiler. Şehitler Dursun Ertuğrul Önkuzu, Mustafa Taştangül ve Cafer İnce’nin kabirleri başında Fatihalar okunduktan sonra Zile’ye hareket edildi.

Zile’de coşkulu kalabalığı hitap eden MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, kendisini doğup büyüdüğü Tokat’a hizmet etme yolunda aday göstermesinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik ve onlara Fatihalar okuduk. Şehitlerimizin şahsında vatanın ve milletin bekası için can vererek devleşen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Onlara ne kadar şükran duysak ve dua etsek, yine de borçlarını ödeyemeyiz. Benim ülkücü olmamda şehitlerimiz etkili olmuştur. İyi ki ülkücü olmuşum” dedi.

AKP iktidarında Türkiye’nin büyük bir yıkımla karşı karşıya kaldığını ifade eden Abdurrahman Başkan, “Değerli Zileliler, zaman hızla akıp gidiyor. Bu akıp gidişte ise birçok şey geriye gelmiyor ve telafisi de olmuyor. Özellikle de şehirlerimiz bu akıp giden zamanda ciddi yıkımlarla, kayıplarla karşı karşıya kalıyor. 12 yıllık AKP iktidarında Tokat hep geriye gitti. Nüfusumuz şu anda 1965’li yıllar seviyesinde bulunuyor. Bunun tanımı nüfus artışımız durdu şeklinde değildir? İnsanlar doğduğu, büyüdüğü baba ocağını bir lokma ekmek peşinde koşabilmek için terk etmek zorunda kalıyorlar. Bu bile AKP’nin ekonomik ve kalkınma politikalarının anlamsızlığını ve başarısızlığını ortaya koymaya yeter” şeklinde konuştu.

Tarım ve hayvancılıkta Tokat’ın çok önemli bir konumda olduğunu, fakat AKP iktidarı döneminde tarımın da hayvancılığın yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Abdurrahman Başkan, “Türkiye MHP iktidarı ile bu kaos ortamından kurtulacaktır. Köylerimiz eski canlılığına kavuşacaktır, hayvancılık ve tarım önemli gelir kaynakları haline gelecektir” ifadelerini kullandı. Başkan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tokat’ta hayat alın teri ile bereketlenecek. Alın terinin daha anlamlı hale gelmesi için işgeliştirme merkezleri oluşturacağız. İstihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Burada proje ortaklarımız, İŞKUR, Üniversite, Sanayi ve Ticaret Odamız, Esnaf ve Sanatkârlar Odalarımız olacaktır. İşsizliğin çözümünde, iş verimliliğinin artırılmasında sendikalara da önemli görevler düşmektedir. Bölgesel kalkınmada üniversitelerle işbirliği son derece önemlidir. Burada önemli olan husus ise farklı coğrafi içeriklere sahip programları taklit etmek yerine, bölgenin özelliklerine göre kalkınma programlarının hazırlanması mecburiyetidir” dedi.

MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol’da Türkiye’nin MHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek, “Şimdi görüyorum ki, Tokat MHP iktidarına hazır. Zile, MHP iktidarına hazır. Türkiye artık AKP’den kurtulacaktır. Güzel günler yakındır” ifadelerini kullandı. Demirkol konuşmasında, MHP iktidarında, bugün aklımıza geleni değil, 4 yıl boyunca planladığımız hizmetleri, projeleri hayata geçireceğiz. Planlamayı bu açıdan önemsiyoruz. Yerel düzeyde her alanda iş yaratma potansiyelinden istifade etmek mümkündür. Yerel bazda eğitim ve öğretim aktiviteleri organize edilebilir, geliştirilebilir ve yayılması sağlanabilir. Ayrıca, en duyarlı ya da zayıf kesimlerin toplum ile entegre olması için gerekli hizmetler sağlanabilir” diye konuştu.

MHP Zile İlçe Başkanı Mehmet  Virgili’de Zileliler tarafından coşkuyla karşılanan bir konuşma yaptı. Virgili konuşmasında, Zile’nin çok önemli değerler yetiştirdiğini belirterek, bu isimlerden bir tanesinin de Abdurrahman Başkan olduğunu söyledi. Virgili, “Abdurrahman Başkan, Zile için, Tokat için, Türkiye için çok güzel çalışmalara imza atacaktır” dedi.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi