REŞADİYE'DE MHP COŞKUSU

İŞSİZLİK KİMSENİN KADERİ DEĞİLDİR: MHP Tokat İl Teşkilatı’nın dünkü seçim güzergâhı Reşadiye ve beldeleri oldu. Reşadiye’deki MHP miting ve seçim çalışmaları, MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Hüseyin Erkan İkikat, Yücel Bulut, Mustafa Afşin Ünverdi ve Kübra Sever Taşkıran katıldılar.
Bu haber 2015-04-27 19:19:54 eklenmiş ve 1024 kez görüntülenmiştir.

MHP Tokat İl Teşkilatı’nın dünkü seçim güzergâhı Reşadiye ve beldeleri oldu. Reşadiye’deki MHP miting ve seçim çalışmaları, MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Hüseyin Erkan İkikat, Yücel Bulut, Mustafa Afşin Ünverdi ve Kübra Sever Taşkıran katıldılar.

Reşadiye seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkanı, MHP’nin seçim vaatleri ile ilgili eleştirileri cevaplandırarak, “Bize kaynak nerede? Diye soruyorlar. Bizim haramzadelerden alıp helalzadelere vereceğiz. Bundan daha büyük kaynak olur mu?” dedi.

“İŞSİZLİK SORUNU ÇÖZECEĞİZ”

Köylerin, beldelerin ve ilçelerin boşaldığını, tarımın bittiğini, hayvancılığın artık yok olduğunu sözlerine ekleyen MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “Göz boyamaya yönelik ekonomik göstergeler gösteriyorlar. Hepimiz bu toprakların insanlarıyız. Niye büyükşehirlere göç ediyoruz. Eğer burada karnımız doysa baba ocağımızı terk eder miyiz? Köylerimiz boşaldı dedik, açık köy okulu kaldı mı? Tüten ocak var mı? Bizim en önemli ekonomi politikamız, sizleri doğduğunuz yerde karnınızın doymasına yönelik olacak. Tarımı canlandıracağız, hayvancılığı değerli hale getireceğiz. İşsizliği kökünden çözeceğiz. Çalışmak isteyip de iş bulamayan kimse kalmayacak” ifadelerini kullandı.

“ESNAF VE SANATKAR ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK”

Esnaf ve sanatkârın sıkıntılarını da dile getiren Abdurrahman Başkan, “Bizim iktidarımız döneminde esnaf eski günlerine kavuşacaktır” şeklinde konuştu. Esnafın bu sıkıntılarının yanı sıra bir de ardı ardına çıkan yeni yasalarla çaresiz kaldığını sözlerine ekleyen Başkanı, 6331 sayılı yasanın erken uygulamaya konulduğunu belirtti. İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nın tehlikeli sınıfına sokulan berber, kasap gibi esnafı zora soktuğunu dile getiren Abdurrahman Başkan, “Yanında 1 kişi bile çalıştıran berber ya da kasap ayda 250-300 lira ödeyip doktor ve güvenlik uzmanı olan bir şirketle sözleşme yapmak zorunda kalıyor. Esnafın bu bedeli ödeyecek hali yok. Öyle olunca da yanında çalıştırdığı elemanı işten çıkarmak zorunda kalıyor. Yani yasa işsizliğe yol açıyor. Esnafı tek başına çalışmak zorunda bırakıyor. Sıkıntılar bundan ibaret değil. Aynı zamanda siftah yapmadan kepenk kapatan binlerce esnafımız var. Bunun sorumlusu AKP iktidarıdır” dedi.

“İSTİKRARI MHP İKTİDARINDA YAKALAYACAĞIZ”

AKP İktidarının sürekli olarak istikrardan bahsettiğini sözlerine ekleyen MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “Ölümü gösterip, sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar. Arkadaşlar istikrar sadece AKP iktidarında mı mümkün? Onlar olmazsa bu ülke olmayacak mı? Yok böyle bir şey” diye konuştu.

AKP iktidarı döneminde ülkenin bölünmeye doğru gittiğinin altını çizen Başkan, “Büyük Türkiye, güçlü Türkiye, MHP iktidarı ile mümkündür. Buradaki kalabalığı, heyecanı gördüm. Demekki Reşadiye de MHP ile iktidara yürüyor” dedi.

Reşadiye’de MHP seçim ekibi Belediye, Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerinden sonra Baydarlı, Hasanşeyh, Cimitekke, Bereketli ve Bozcalı kasabaları ziyaret etti. MHP Milletvekili adayları Beldelerde vatandaşlarla sohbet etti.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi