Nedim Şener Melih Gökçek'ten Şikayetçi Oldu

Gazeteci Nedim Şener, kendisine yönelik hakaret ve iftira niteliğindeki beyanları bulunduğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Gökçek’in Şener’i, adliyede savcının şehit edilmesi olayıyla ilgili mesajı nedeniyle t
Bu haber 2015-04-20 11:42:28 eklenmiş ve 705 kez görüntülenmiştir.

Gazeteci Nedim Şener, kendisine yönelik hakaret ve iftira niteliğindeki beyanları bulunduğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Gökçek’in Şener’i, adliyede savcının şehit edilmesi olayıyla ilgili mesajı nedeniyle terör destekçisi gibi gösterdiği belirtildi.

Şener’in avukatı Nurcan Bayraktar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verdi. İstanbul Adalet Sarayı’nda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınması ve şehit edilmesi üzerine müvekkilinin Twitter hesabından, “Berkin Elvan’ın hakkını arayanların gücü masumiyet ve haklılıklarıdır. Savcının başına dayanan silah değil.” mesajını yazdığını kaydetti.

Bayraktar, Gökçek’in müvekkilinin bu mesajını gerekçe göstererek çok ağır ifadelerle hakaret ve iftira suçunu işlediğini savundu.

Gökçek’in ‘Teröriste masum ve haklı diyen’ şeklindeki beyanı ile ‘NedimŞenerteröründestekçisidir’ şeklinde hashtag açtığını kaydeden Bayraktar, Gökçek’in “Al sana biri daha teröristlerin gücü masum ve haklı olmalarıymış. Öldürdüler katil onlar.’ şeklinde hakaret ve iftira suçunu oluşturan beyanlarda bulunduğunu ifade etti.

Müvekkilinin beyanının herkes tarafından kolayca anlaşılacak kadar açık olduğunu belirten Bayraktar müvekkilinin mesajının anlamının, “Bir hak aranıyorsa hak arayanlar ancak masum ve haklı oldukları sürece bir güce sahip olabilirler, savcının başına dayanan silah çözüm değildir, bu durum hak aramak olamaz, masumiyet ve haklılığı da tamamen ortadan kaldırır.” olduğunu kaydetti.

Gökçek’in Twitter hesabında müvekkilinin beyanlarını aynen kopyalayıp devamında ‘Nedim Şener terörün destekçisidir’ ve ‘Al sana biri daha’ beyanlarında bulunduğunu ifade eden Bayraktar, bununla da yetinmeyerek Nedim Şener’in terörün destekçisi olduğu şeklinde hashtag oluşturduğunu belirtti. Bu nedenle başka kullanıcılar tarafından müvekkili hakkında hakaret içerikli bir çok paylaşımda bulunulduğunu ifade eden Bayraktar, Gökçek hakkında ceza davası açılarak cezalandırılmasını talep etti. 

 
ETİKETLER : Nedim Şener Melih Gökçek'ten Şikayetçi Oldu
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi