Altındağ Zabıtasından Gece Operasyonu

Halkın huzur ve refahını her şeyden önde tutan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, iş başında. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk sağlığını tehdit eden ve kaçak olarak çalışan seyyar satıcılara bir kez daha göz açtırmadı. Özellikle Ulus, Çankırı Ca
Bu haber 2015-04-20 11:39:36 eklenmiş ve 697 kez görüntülenmiştir.

Halkın huzur ve refahını her şeyden önde tutan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, iş başında. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk sağlığını tehdit eden ve kaçak olarak çalışan seyyar satıcılara bir kez daha göz açtırmadı. Özellikle Ulus, Çankırı Caddesi ve Yenimahalle dolmuş duraklarının olduğu bölgede bulunan seyyar satıcılar, gece operasyonundan nasibini aldı.


Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaştan gelen şikâyetleri yine göz ardı etmedi. Altındağ’ın birçok bölgesinde kayıt dışı satış yapan seyyar satıcılara müdahale eden zabıta ekipleri, satıcıların kokoreç, köfte, mısır ve meyve tezgâhlarına el koydu. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre haklarında yasal işlem yapılarak satış faaliyetlerden men edilen seyyar satıcılara yönelik operasyonların devam edeceği bildirildi.



''24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ''


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki konuyla ilgili açıklama yaparak “Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha sağlıklı yaşam alanlarına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Vatandaşların isteklerini her zaman göz önünde bulundurduklarını vurgulayan Tiryaki, halk sağlığını her şeyden önde tuttuklarının da altını çizdi. Tiryaki, Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 24 saat boyunca görev başında olduğunu hatırlatarak bu tür operasyonları sıklaştıracaklarını dile getirdi.


Altındağ’da huzuru ve refahı bozacak her türlü davranışın karşısında olduklarını kaydeden Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı ise bu davranışlara asla taviz vermeyeceklerini söyledi. Onaycı: “Vatandaşlarımız kendilerini rahatsız eden herhangi bir olayda 507 00 00 numaralı telefondan ya da zabita@altindag.bel.tr adresinden bize ulaşabilirler” dedi. 

 
ETİKETLER : Altındağ Zabıtasından Gece Operasyonu
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi