Beypazarı Ticaret Odası'na 5 Yıldız

Beypazarı Ticaret Odası, akredite oda olarak 5 yıldızlı oda standartlarında hizmet veren oda statüsüne yükseltildi.
Bu haber 2015-02-16 15:10:07 eklenmiş ve 574 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen kalite standartları çerçevesinde Beypazarı Ticaret Odası, akredite oda olarak 5 yıldızlı oda standartlarında hizmet veren oda statüsüne yükseltildi.

TOBB tarafından üye odalar ve borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi için Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla kurulan Akreditasyon Sistemi kapsamında Beypazarı Ticaret Odası Akredite Oda sistemine alındı.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, akreditasyon sertifikası ile Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda ve borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, Beypazarı Ticaret Odası üyelerinin de aynı kalitede hizmet alacaklarını söyledi.

Hizmet kalitesinde sürekli iyileştirme gerektiren sistem ile ilçede bir ilke imza atıldığını vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bu zorlu sınavı başarıyla vermiş ve akreditasyon sürecini tamamlamış olduk. Sertifikamızı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldık. Marka kent Beypazarı'nın da bu sayede kazanımları olacak. Akredite Oda olma unvanı ile bir ilke imza atmış bulunmaktayız. Böylece 5 yıldızlı oda olarak akredite olurken, başta akreditasyon kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm personelimize bu süreçteki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum." - Ankara

ETİKETLER : Beypazarı Ticaret Odası'na 5 Yıldız
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi