Zabıta Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürlerine Plaket

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleri “Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyon Üyeleri” olarak, İl ve ilçe emniyet müdürlerini ziyaret ederek, plaket sundular.
Bu haber 2015-04-19 11:55:17 eklenmiş ve 656 kez görüntülenmiştir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleri “Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyon Üyeleri” olarak, İl ve ilçe emniyet müdürlerini ziyaret ederek, plaket sundular.


Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, “Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyon Üyeleri” ile birlikte Polis Haftası nedeniyle Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı makamında ziyaret etti.


Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ziyarette, Karabudak Kartal’a bir plaket sundu. Karabudak ayrıca Kartal’a el yapımı çini işlemeli zabıta logosu bulunan bir plaket de takdim etti.


Ziyarette konuşan Karabudak, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleri Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyon üyeleri olarak, Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını kutluyor, devlet ve milletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevde olan emniyet mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz” dedi.


Başkent’in 25 ilçe zabıta müdürlükleri de aynı şekilde emniyet müdürlüklerini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen plaketleri takdim ettiler.

 
ETİKETLER : Zabıta Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürlerine Plaket
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi