Ankara Valisi Kılıçlar'dan Şehitleri Anma Günü Mesajı

Ankara Valisi Mehmet KılıçlaTürk ve dünya tarihinde unutulmaz bir iz bırakan ve bu vatan topraklarının şahit olduğu en büyük kahramanlıkların yaşandığı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü hep birlikte idrak ediyoruz.r'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
Bu haber 2015-03-17 17:11:20 eklenmiş ve 638 kez görüntülenmiştir.

Türk ve dünya tarihinde unutulmaz bir iz bırakan ve bu vatan topraklarının şahit olduğu en büyük kahramanlıkların yaşandığı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü hep birlikte idrak ediyoruz.

Tarihimizdeki zaferler, vatan ve bağımsızlık söz konusu olunca milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Çanakkale Savaşı, bunun en seçkin örneklerindendir. Milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde üstün bir zaferle sonuçlanan Çanakkale Savaşı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının da temel taşlarından biri olmuştur.

Milletimizin karşısına çıkan zorlukları aşma hususunda her zaman güçlü iradesinin simgesi olan şehit ve gazilerimiz, birlik ve beraberliğimizin, vatan ve millet sevgisinin en güçlü sembolleri olarak milletimizin gönlünde daima hatırlanacaklardır.

Asırlarca, birlik ve beraberliğin tesisi ve toplum içinde kardeşlik ruhunun canlı tutulmasıyla bu günlere gelinmiştir. Bundan sonra da bu birlik ve beraberliğin güçlendirilmesiyle yarınlarımız, hiç kuşkusuz bugünlerimizden daha güzel ve aydınlık olacaktır.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla milletimize eşsiz bir zaferin gururunu yaşatan başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda en değerli varlıklarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

 
ETİKETLER : Ankara Valisi Kılıçlar'dan Şehitleri Anma Günü Mesajı
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi