Melih Gökçek, Davutoğlu'na Ulus Projesini Anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” hakkında bilgi verdi.
Bu haber 2015-03-13 22:07:29 eklenmiş ve 806 kez görüntülenmiştir.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” hakkında bilgi verdi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Cuma Namazı’nı Hacı Bayram Veli Camii’nde kıldılar. Namaz çıkışı bölgeyi yürüyerek dolaşan Başbakan Davutoğlu’na Başkan Gökçek, proje hakkında bilgi sundu.


Namazın ardından sırasıyla Hacı Bayram Veli Türbesi, Kitapçılar Çarşısı ve Ulus Meydanı’nı yürüyerek gezen Davutoğlu ve Gökçek, yol boyunca da vatandaşlarla sohbet ederek, simitçilerden aldıkları simitleri vatandaşlara dağıttılar.



-CUMA NAMAZININ ARDINDAN ULUS’TA YÜRÜYÜŞ KEYFİ


Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun restorasyonu yapılan Hacı Bayram Veli Camii’nde Cuma Namazı’nı kılan ve ardından Hacı Bayram Veli Türbesi’ni Gökçek ile birlikte ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, buradan da yürüyerek, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılarak, modern bir şekilde yeniden inşa edilen Kitapçılar Çarşısı’nı gezdi.


Ulus’ta Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının güzelliği içerisinde vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde gerçekleşen ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın da yer aldığı gezi sırasında Başbakan Davutoğlu ile  Gökçek, Kitapçılar Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafla da kısa bir süre sohbet ettiler.


Gökçek’in, bölgedeki çalışmaları yol boyunca anlattığı ve bilgiler verdiği Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra  Melih Gökçek ile birlikte Ulus’a doğru yürüyerek, Sümerbank önünde de Ulus Meydanı’nda gerçekleştirilecek projeye ilişkin bilgiler aldı.



-SİMİT DAĞITTILAR


Gezi boyunca 3 kez mola vererek, simitçilerle de sohbet eden Başbakan Davutoğlu ve  Gökçek, simitçilerden aldıkları simitleri de vatandaşlara dağıtarak, gezilerini 2. TBMM karşısındaki Devlet Konukevi’nde sonlandırdılar. Gezi sırasında yol boyunca vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan ikili, vatandaşlarla da sohbet ettiler. 

 
ETİKETLER : Melih Gökçek Davutoğlu'na Ulus Projesini Anlattı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi