Fethi Yaşar, CHP Milletvekili Aday Adaylarını Ağırladı

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ön seçime hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2’nci bölge milletvekili aday adaylarını verdiği yemekli davetle bir araya getirdi.
Bu haber 2015-03-13 00:35:35 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ön seçime hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2’nci bölge milletvekili aday adaylarını verdiği yemekli davetle bir araya getirdi.

Yaşar’ın ev sahipliğinde, Yenimahalle Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde bulunan İn Love Balo Salonu’nda gerçekleşen organizasyona, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, CHP Ankara İl Gençlik Kolları, CHP Yenimahalle İlçe Gençlik Kolları, meclis üyeleri, muhtarlar, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt ve Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar da katıldı.


YENİLER, ESKİLERLE TANIŞTI


Belediyenin hizmetlerinin tanıtıldığı film ile başlayan yemek, Yaşar’ın davete katılan herkese teşekkür etmesiyle start aldı. Yaşar, verdiği davetin amacının seçenle seçileni yan yana getirmek olduğunu söyledi ve “Ben sizleri birbirinizle tanıştırmak istedim. Artık Yenimahalle’de ağabey konumundayım ve 50 yılı aşkın süredir CHP’nin çeşitli kademelerinde hizmet etmekteyim. Burada eski meclis üyelerimiz var, yeni üyelerimiz ve yöneticilerimiz var. Kendinizi tanıtın broşürlerinizi verin ve ona göre vatandaşın da doğru bir karar vermelerini sağlayın. Her demokraside olduğu gibi kazanan da olacaktır, kaybeden de olacaktır. Tüm benliğimle söylüyorum 7 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizde demokrasinin önünü açacağız. Hukukun üstünlüğünü de sağlayacağız. Bunu başarabilmemiz için bu yemeği düzenledik. Hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. Daha sonra milletvekili aday adayları tek tek sahneye çıkarak kendilerini tanıttı.


''SİZDEN SONRAKİ BAŞKAN NE YAPACAK?''


Yemekte söz alan İl Başkanı Keskin, “Yenimahalle yaptığı her şeyi çok güzel yapıyor. Bugün de bu yemek için Başkanımız Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerde sizlerden aldığımız güçle, partililer olarak CHP’yi Ankara’da birinci yapacağız. Başkanın yaptıklarını gördük. Başkanımıza biraz önce dedim ki sizden sonraki belediye başkanı ne yapacak, yapılmadık bir şey bırakmamışsınız” diye konuştu.

Yenimahalle İlçe Başkanı Meşe ise “Bugün geleceğimizin aydınlanması için bir aradayız. 8 Haziran günü Atatürk’ün aydınlık ve güneşli ülkesinde uyanacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Yemeğin sonunda masaları tek tek gezen Yaşar, aday adaylarına başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 
ETİKETLER : Fethi Yaşar CHP Milletvekili Aday Adaylarını Ağırladı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi