CHP’de Şahin Sevinci

Feramuz Şahin’in Milletvekili aday adaylığını açıklaması başta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tabanı olmak üzere toplumun geniş kitlesi tarafından sevinçle karşılandı.
Bu haber 2015-03-07 19:03:59 eklenmiş ve 894 kez görüntülenmiştir.

Feramuz Şahin, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı…

CHP’de Şahin Sevinci 

Feramuz Şahin’in Milletvekili aday adaylığını açıklaması başta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tabanı olmak üzere toplumun geniş kitlesi tarafından sevinçle karşılandı.Tokat’ta birleştirici ve bütünleştirici kimliğiyle herkesimin gönlünü kazanmayı başarabilen ender siyasetçiler sınıfına adını yazdıran Feramuz Şahin 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP’den Milletvekili aday adayı oldu. Şahin’in aday adaylığını açıklamasıyla birlikte CHP’li seçmenler harekete geçti. CHP’nin gurup toplantısına iştirak etmek üzere Genel Merkeze intikal eden İl, İlçe, Belde ve köylerden 150’yi aşkın muhtar Tokat’ın ön seçim yapılacak iller kapsamına alınmasını talebinde bulundular. 

Neden 2 vekilimiz olmasın?

Feramuz Şahin,gerek milletvekilliği döneminde gerek sade vatandaş olarak her platformda kentin sorunlarıyla ilgilenmiş ve gündeme taşımış bir isim. İnsani ilişkileri son derece kuvvetli olan Şahin’in Cumhuriyet Halk Partililerin yanı sıra değişik görüş ve düşünceye sahip yurttaşlardan da onay alacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. Şahin’in adaylığının partiye daha fazla güç katacağını belirten CHP’liler; “Tokat’tan neden 2 vekil çıkarmayalım” 

Emekçinin sesi olacağım

Bu arada aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan 22. dönem Tokat Milletvekili Feramuz Şahin, tabandan gelen talebin kendisini adaylığa zorladığını bildirdi. Kendisinin de bir fabrika işçisi olarak halkın içinden geldiğini, emeğin ve emekçinin ne demek olduğunu iyi bildiğini ifade eden CHP Tokat Milletvekili aday adayı Şahin; “Ben halkçıyım. Zira CHP’nin içinde yer alan halk sözcüğü bizde yer bulur.” dedi. Halkın ve emeğin unutulduğu, cumhuriyetin temeline dinamitler konulduğu bir dönemden geçildiğini kaydeden Şahin, örgütlü bir  şekilde hareket edilmediği sürece insanların tek tek ezileceğini, köleleştirileceğini vurgulayarak; “Sendikalar, dernekler, meslek örgütleri neredeyse kayboldu. Emekçiler haklarını savunacak, onlar için yollara düşecek birilerini bile bulamaz oldu. Halk çaresizliğe itiliyor. Bu sömürü düzeni son bulmak zorunda. Köylerimiz boşaldı. Köylülerimiz şehirlerde varoşlara hapsedildi. İnsanlar asgari ücrete mahkum edildi. Ben kimsesizlerin kimi olarak, emekçilerin yumruğu olarak, meslek örgütlerinin sesi olarak tekrar milletvekilliğine adaylığımı koydum. Şahsım desteklenirse, aday gösterilirse bu şanlı mücadeleyi Meclis’te vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi