Altındağlı Kadınlardan Resim Sergisi

Altındağ Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını bir resim sergisi ile açtı. Altındağ Belediyesine bağlı kadın eğitim kültür merkezlerine devam eden birbirinden yetenekli 200 kadın, maharetlerini tuvale taşıdı.
Bu haber 2015-03-07 12:51:39 eklenmiş ve 780 kez görüntülenmiştir.

Altındağ Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını bir resim sergisi ile açtı. Altındağ Belediyesine bağlı kadın eğitim kültür merkezlerine devam eden birbirinden yetenekli 200 kadın, maharetlerini tuvale taşıdı. Altındağlı kadınların hazırladığı “Kadın” konulu resim sergisini 13 Mart tarihine kadar Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gezebilirsiniz.


Sergide yaklaşık 150 eser yer aldı. Profesyonel ressamlara taş çıkaran Altındağlı kadınlar, katılımcılardan tam not aldı.

Hüseyin Gazi Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi İrina Kılıç, bu serginin önemli mesajlar verdiğini dile getirdi. Kadının görev ve sorumluluklarının sergiye taşındığını kaydeden Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “Kadının toplumsal hayat içindeki yerini resme yansıttım. Benim için keyifli bir çalışma oldu. Her kadın bir çiçektir mesajı vermeye çalıştım. Arkadaşlarımın yaptığı resimler de çok güzel. Biz Altındağlı kadınlar, bu sergide aynı amaç için bir araya geldik.”

Altınpark Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden Sevim Bulut ise şöyle konuştu: “Dile getirmek istediklerimizi resme taşıdık. Hep birlikte, elele başardık. Anlamlı bir sergi oldu. Biz, sadece Kadınlar Günü’nde değil, her gün bir aradayız. Bir aile gibiyiz. Bize bu imkânı sunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

 
ETİKETLER : Altındağlı Kadınlardan Resim Sergisi
Okumak İsterseniz -Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi