MİMDER: “İSRAİL İLE TÜM İLİŞKİLER ASKIYA ALINSIN”

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı abluka, bombardıman ve son olarak da hastane saldırısının katliam olduğunu ifade eden Hamza Can, “Şimdi hem devlet olarak hem de işadamları olarak bu savaşı, katliamları durdurmayan İsrail ile tüm ilişkileri keselim. Ticaret yapmayalım” dedi.
Bu haber 2023-10-18 08:19:07 eklenmiş ve 1234 kez görüntülenmiştir.

 

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı abluka, bombardıman ve son olarak da hastane saldırısının katliam olduğunu ifade eden Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkan Hamza Can, “Şimdi hem devlet olarak hem de işadamları olarak bu savaşı, katliamları durdurmayan İsrail ile tüm ilişkileri keselim. Ticaret yapmayalım” dedi.

İsrail’in sivil katliamlarını şiddetle kınadığını, hastane bombardımanının tarihte görülmemiş vahşetlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Hamza Can, “Bu gözü dönmüş güruha güya medeni batının destek vermesi anlaşılır bir durum değildir. Avrupa bu katliamları protesto etmek isteyenlere bile engel olurken, izin vermezken, çocuklar öldürürken, insanlık ayaklar altına alınırken niçin sessiz kalıyor? Biz İsrail’in katliamlarını kınıyoruz, fakat güya medeni batının bu tutumu da kınanmalıdır. Avrupa’nın ve ABD’nin tutumunu da kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“İLİŞKİLERİ ASKIYA ALALIM TİCARET YAPMAYALIM”

 

“Lafla peynir gemisi yürümez” diyerek açıklamasını sürdüren Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, “Harekete geçmek lazım. Devlet olarak İsrail ile tüm ilişkileri askıya alalım. İsrail ile ticareti durduralım. Meslektaşlarıma, işadamlarına sesleniyorum. Bu ülke ile yapılan ticaret çocukların katledilmesinden daha mı önemli? Hepimiz sorumluluk altındayız, katliam yapanlarla ortak olmayın” çağrısında bulundu.

18/10/2023

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi