Mehmet Can Tokat Milletvekili Aday Adayı

Tokat’ın sevilen simalarından Avukat Mehmet Can, AK Parti’den Tokat Milletvekili aday adayı oldu. Av. Mehmet Can’ın milletvekilliği aday adaylığı Tokat’ta ve Tokat dışında yaşayan Tokatlılar tarafından sevinçle karşılandı.
Bu haber 2023-03-20 14:27:39 eklenmiş ve 1498 kez görüntülenmiştir.

 

Av. Mehmet Can: “Kutlu Yürüyüşümüz Sürüyor”

 

Tokat’ın sevilen simalarından Avukat Mehmet Can, AK Parti’den Tokat Milletvekili aday adayı oldu. Can, “21 yıldır süren kutlu yürüyüşümüz devam edecektir” dedi. Av. Mehmet Can’ın milletvekilliği aday adaylığı Tokat’ta ve Tokat dışında yaşayan Tokatlılar tarafından sevinçle karşılandı.

Tokat’ın ve Türkiye’nin kalkınma hamlesine katkı sağlamak için AK Parti’den Tokat Milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Avukat Mehmet Can, “Karanlık güçlerin yıllardır sürdürdüğü baskı ve kirli planlara rağmen milletin emanetini yere düşürmeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  yol arkadaşı olmanın onurunu yaşıyorum. AK Parti yıllardır maruz kaldığı onca saldırıya, oyuna, ihanete rağmen kutlu yürüyüşünü sürdürüyor” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN MAYASI MİLLETTİR

Siyasetin halka hizmet etme sanatı olduğunu kaydeden Av. Mehmet Can, “AK Parti yaşanan felaketlere, düzenlenen operasyonlara karşı halen ayakta olmasının tek bir sebep sonuç ilişkisi var: Çünkü AK Parti'nin mayasını millet atmış, hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını millet dokumuştur. Böyle kutlu bir oluşumun kutlu bir yürüyüşün içerisinde milletvekilliği aday adaylığımın kabul görmesi hayatımın en güzel hatırası olacaktır. Bu süreçte dava arkadaşlarımın, hemşerilerimin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Halka hizmet etmenin projeler geliştirerek, verimliliği artırarak, kaynakları dikkatli kullanarak olacağını anlatan Can, “Tokat’ın öyle değerli kaynakları var ki, bu kaynakları hak ettiği ölçüde harekete geçirdiğimizde yılardır dışa olan göç geri dönecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımızda, ürettiğimizde bizim önümüzde kimse duramayacaktır. Sanayimizi, ticaretimizi daha güzel organizasyonlar içerisinde geliştirdiğimizde bırakın diğer şehirlere yurt dışına bile milyonlarca dolarlık ihracat gerçekleştirebiliriz. Önce milletvekilliği adaylığımız, sonra da milletvekili olmamız durumunda tüm bu çalışmaların altyapısını yapmaya yönelik projeler üreteceğim. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

İSTİKRAR ÖNEMLİ

Başarıların altında yatan en önemli gerçeğin birlik ve beraberlikten geçtiğini aktaran Mehmet Can, “AK Parti, Türkiye için bir şanstır. Vatandaşlarımız da bunun farkındadır.  Doğrusunu ifade etmek gerekirse insanlarımızın şu anda en büyük isteği istikrar ortamının sürdürülmesidir. Ülkemizi istikrarsızlığa doğru sürükleyen muhalefet partilerinden uzak durmak gerekiyor. AK Parti ve Cumhur İttifakı Türkiye’yi zor durumdan her daim kurtarmış ve istikrara kavuşturmuştur. Türkiye’nin istikbali ve istiklali Cumhur İttifakıdır. Bu gerçeği çok net gördüğüm için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum” diyerek açıklamasını tamamladı.

OY POTANSİYELİ ARTACAK

Öte yanda Av. Mehmet Can’ın milletvekilliği aday adaylığı Tokat’ta ve Tokat dışında yaşayan Tokatlılar tarafından sevinçle karşılandı. Tokatlıların değişik zamanlarda sıkıntılarını çözen Mehmet Can’ın milletvekilliği adaylığının AK Parti’ye önemli derecede oy kazandırması bekleniyor.

 

ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi