Muhtar Çakır Gönüllere Taht Kurdu

Büyükşehirlerde muhtar seçilmek çok zordur. Bir de muhtar seçildikten sonra gönüllerde yer elde etmek daha zordur. Mamak Peyami Safa Mahallesi Muhtarı Satılmış Çakır, yaptığı çalışmalar ile sadece mahallede değil tüm Mamak’ta gönüllere taht kurdu.
Bu haber 2022-05-25 13:08:14 eklenmiş ve 1206 kez görüntülenmiştir.

Büyükşehirlerde muhtar seçilmek çok zordur. Bir de muhtar seçildikten sonra gönüllerde yer elde etmek daha zordur. Mamak Peyami Safa Mahallesi Muhtarı Satılmış Çakır, yaptığı çalışmalar ile sadece mahallede değil tüm Mamak’ta gönüllere taht kurdu.

Yaptığı çalışmalar, vatandaşla olan diyalogu, mahallenin sorunlarını tek tek takip etmesi sebebiyle Peyami Safa’da efsaneleşen Muhtar Satılmış Çakır, “Bize gönül verenlerin, oy verenlerin ümitlerini boşa çıkarmadık. Bizim çalışmalarımızı gören diğer mahalleli de ikinci dönem bize oy verdi. Bu da bizim doğru yolda, doğru işler yaptığımız anlamına gelir. Bu bilinçle çalışmalarımızı derinleştirdik. Mahallemizin tüm sorunlarını daha coşku ile takip etmeye başladık” ifadelerini kullandı.

 

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ

Peyami Sefa Mahallesinde 18 bin 340 kişinin yaşadığını ifade eden Satılmış Çakır, “Bu vatandaşlarımızın hepsinin sıkıntıları bizim için önemlidir. Neredeyse küçük ilçelerde yaşayan insan kadar mahallemizin nüfusu vardır. Bir mahalle muhtarının yapacakları bellidir, görevleri bellidir. Fakat biz görevimiz olsun olmasın, mahallelimizin tüm sorunlarıyla ilgilenmekteyiz. Elimizden geleni yapmaktayız. Devletle ve yerel yönetimle mahallelimiz arasında köprü vazifesi yapmaktayız” şeklinde konuştu.

 

DURMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ

Sivil toplum örgütleri, hemşeri dernekleri ile de yakında çalıştıklarını aktaran Satılmış Çakır, “Gök kubbede hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Hak rızasını kavuşmak için halkın gönlüne girmeye çalışıyoruz. Sokağa çıktığımızda insanların bizi gördüğünde gülümsüyor olması, bizim için önemlidir. Hizmetimiz devam edecektir. Durmayacağız, yorulmayacağız” dedi.

 

GELECEK NESİLLERE KALACAK

Peyami Safa mahallesinin isminin ünlü edebiyatçımızdan geldiğini kaydeden Muhtar Satılmış Çakır, mahallemizin tarihine, kuruluşuna, yapısına ilişkin veriler topladığını ve bunları dijital bir ortama aktararak gelecek nesillere bırakacağını da sözlerine ekledi.

 

 

Muhtar Görevinin Başında

 

Muhtar Her Daim Ekiplerle Birlikte

Nerede bir arıza varsa, bir tamirat varsa muhtar takipçi... Yorulmak yok...

İnşaat sektörü ile ilgili aradığınız tüm videolar bu kanalda... CTRL Mimarlık

ETİKETLER : Muhtar Satılmış Çakır Peyamisafa Mahallesi Mamak
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi