Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilatı Ayaş Kampı

Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilatı, il ve ilçe yöneticilerine yönelik Ayaş’ta 11-13 Mart 2022 tarihlerinde erken seçime hazırlık kampı düzenledi.
Bu haber 2022-03-15 13:22:45 eklenmiş ve 775 kez görüntülenmiştir.

Tarım başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin ve vatandaşların büyük sıkıntı çektiğini, hayat pahalılığı altında ezildiğini söyleyen Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran, “Ankara yönelik proje hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her sektörün sahipleri ve uzmanları ile çözüm paketleri hazırlıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilatı, il ve ilçe yöneticilerine yönelik Ayaş’ta 11-13 Mart 2022 tarihlerinde erken seçime hazırlık kampı düzenledi. Kampa ile ilgili olarak açıklama yapan Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran, “Türkiye ciddi bir ekonomik krizden geçiyor. İnsanlarımızın büyük çoğunluğu faturalarını ya ödeyemiyor ya da ödemekte büyük sıkıntılar yaşıyor. Mutfak masrafları aldı başını gitti. İktidar partileri eriyor ve çözülme yaşıyor. Böyle bir ortamda iktidar baskın bir seçim yaparak günü kurtarmak isteyebilir. Biz de teşkilatlarımızla birlikte olası bir erken seçime hazırlanmak, yol haritasını belirlemek istedik. Oldukça başarılı bir kamp dönemimiz oldu. Teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımızın çalışma azmi, moral ve motivasyonları bizleri ziyadesiyle mutlu etti” şeklinde konuştu.

Ankara’nın memur şehri olduğu kadar bir sanayi ve tarım şehri olduğunu kaydeden Gülnur Hayran, tarım sektörünün büyük darbe aldığını, hayvancılığın ise bitme noktasına geldiğini söyledi. Gülnur Hayran açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ankara’da eskiden köy statüsünde olan mahallelerimiz boşalıyor. Artan mazot ve gübre fiyatları sebebiyle tarım alanları boş kalıyor. Ürün kaldıran çiftçilerimizde zarar ediyor. Bunlara ek olarak tarım alanları imara açılarak süratle küçülüyor. Hayvancılık yapmak ise 2-3 kat artan yem fiyatları sebebiyle yapılamıyor. Sahipleri hayvanları kesime göndermek zorunda kalıyor. Küçük ve büyük baş hayvan sayısı da süratle azalıyor. Bu durum Ankara içerisinde ciddi bir göçe sebebiyet veriyor.

Şu anda sanayicilerimiz de ciddi sıkıntı içerisine girmeye başladı. Enerji fiyatlarındaki artış, emtiaya ulaşımın zorlaşması sanayicimizin en büyük sıkıntı. İnsan kaynağı planlaması sıkıntısı yaşanıyor. Bir tarafta işsizlik, bir tarafta nitelikli eleman ihtiyacı bulunuyor. Emtia, ara mal ve yarı mamul ürünlerde Dolar bazındaki fiyat artışı sanayicimizin belini büküyor. Ara mal temininde güçlükler çekiliyor. Ayrıca sanayicimizin borcun borçla yürütülmesi gibi bir sorunu bulunuyor. Sanayicinin cirosunun artmasına karşın borcun da katlanarak büyüyor.”

Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilatı olarak sorunları tek tek tespit ettiklerini ve çözüm yolları konusunda projeler ürettiklerini söyleyen İl Başkanı Gülnur Hayran, “Teşkilatlarımızla bu konuları görüşerek, planlayarak halkımıza ulaşma stratejisi yapıyoruz. Tüm engellere rağmen tezlerimizi, çözümlerimizi vatandaşlarımıza ulaştıracağız ve Gelecek Partisinin hızla büyümesini sağlayacağız. Kampımızda teşkilat mensuplarımızda bu enerji ve motivasyonu görmek bizleri sevindirmiştir” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

 

 

Bir inşaatın tüm yapım aşamaları bu videolarda...


ETİKETLER : Gelecek Partisi Ankara Serkan Taştan Gülnur Hayran Ahmet Davutoğlu
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi