Gelecek Partisi'nden Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı

Gelecek Partisi uyuşturucu batağına sürüklenen insanlara ve onların ailelerine dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da bir farkındalık çalıştayı düzenliyor.
Bu haber 2021-12-23 10:35:02 eklenmiş ve 477 kez görüntülenmiştir.

 

Gelecek Partisi uyuşturucu batağına sürüklenen insanlara ve onların ailelerine dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da bir farkındalık çalıştayı düzenliyor.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, sayıları milyonları bulan uyuşturucu bağımlısı ve bağımlı insanların ailelerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacı ile bir çalıştay düzenliyor.

Gelecek Partisi resmi sitesinde konuya dair bir açıklama yapan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, “Uyuşturucu bağımlılığı ülkemiz için bir beka meselesidir. Bugün sayıları milyonlarla ifade edilen uyuşturucu illetine bulaşmış gençlerimizin durumları tüyler ürperticidir. Terör örgütlerinin ana finansman kaynağı olan uyuşturucu maddeler, gençliğimizin de heba olmasına sebebiyet veren temel etmenlerdir.

Uyuşturucunun tehlikeleri ve açtığı yaraların büyüklüğü toplumumuzun malûmudur. Bir annenin ve babanın en büyük kaygısı dünyaya getirdiği, bin bir zahmetle büyüttüğü yavrusunun uyuşturucu bağımlısı olmasıdır. Ne hazindir ki günümüz Türkiye’sinin hamasetten öteye geçmeyen ve gösterişten ibaret olan önleme mekanizmalarının çalışmaları uyuşturucu kullanımın durdurulmasından ziyade rahatça kullanımının önünü açmıştır.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak ülkemizin içinden geçtiği uyuşturucu cenderesine savrulmuş olan bağımlı evlatların ve annelerinin, partimizin kurulduğu ilk andan itibaren yanında olduk. 25 Aralık tarihinde yurdumuzun muhtelif illerinden Ankara’ya gelecek olan bağımlı evlatların annelerini ağırlayacak ve seslerini tüm Türkiye’ye duyuracağız. Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.” diyerek uyuşturucu bağımlılığının Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olduğunu belirtti.


ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi