Sincan, Mart'ta Kültür Sanat Dolu

Sincan kültür ve sanat dolu bir aya daha merhaba diyor. Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında seminer ve konferanslar veren Sincan Belediyesi, her gün birbirinden güzel programlar düzenliyor.
Bu haber 2015-03-02 12:14:17 eklenmiş ve 832 kez görüntülenmiştir.

Sincan kültür ve sanat dolu bir aya daha merhaba diyor. Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında seminer ve konferanslar veren Sincan Belediyesi, her gün birbirinden güzel programlar düzenliyor. Mart ayında birbirinden farklı ve güzel programlara imza atacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşı ilçenin dört bir noktasında etkinliklerle buluşturacak. Tiyatrolar ve etkinlikler hakkında bilgi almak isteyenler ise www.sincan.bel.tr adresine girerek etkinlik takviminden detaylı bilgiye ulaşılabilir.

Sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik prensipleri ile de hareket ediyoruz. Vatandaşımızı sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturarak hem bilgilendiriyor hem de hoşça vakit geçirmelerini amaçlıyoruz. Mart ayında da vatandaşımızı beğeneceklerini umduğumuz etkinliklerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.


YEŞİLAY HAFTASI


Mart Ayı etkinliklerine Yeşilay Haftası için düzenlenen özel programla başlayan Sincan Belediyesi, 2 Mart Pazartesi günü saat: 10.00 da Lale Meydanı Konferans Salonunda Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak’ı ağırlayacak. “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” programı ile Sincanlılarla buluşacak olan Toprak, ailelere çocukları hakkında önemli bilgiler verecek. Madde, sigara ve alkol kullanımına “Dur” demek için Sincanlılarla buluşacak olan Toprak,ülkelerin en büyük yatırımının çocuklar olduğunu anlatacak.


KADINLAR GÜNÜ


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da Sincan’da bir dizi program düzenleyecek olan Sincan Belediyesi, bunlardan bir tanesini de Yazar Sinan Yağmur’un katılımıyla Lale Meydanı Konferans Salonunda yapacak. “Kadına Dair” konulu bir söyleşi verecek olan Yağmur, kadınların önemini bir kez daha dile getirecek. Kadınların en kıymetli varlıklardan biri olduğunu hatırlatacak olan Yağmur, 9 Mart Pazartesi günü saat: 14.00 da Sincanlılarla buluşacak.


İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ


Şair Gökhan Kahraman’ın sunumuyla İstiklal Marşı’nın şairi, mütefekkir ve vatansever Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşı’nın TBMM’sinde kabulünün 94. Yılı sebebiyle Lale Meydanı Konferans Salonunda program düzenlenecek. 12 Mart Perşembe günü saat 10.00 da başlayacak olan programda Milli Şair Mehmet Akif Ersoy rahmetle anılırken Milli Mücadele döneminde yaşananlarda izleyiciler ile paylaşılacak.


ŞEHİTLER YÂD EDİLECEK


18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Çanakkale Şehitleri Anma Programı düzenleyecek olan Sincan Belediyesi, Bahri Özüpek’in sunumu ve Dursun Ali Erzincanlı’nın katılımıyla şehitler yad edilecek. Sincan Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan program saat 19.30’da başlayacak.

 
ETİKETLER : Sincan Mart'ta Kültür Sanat Dolu
Okumak İsterseniz -Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi