Dünya; bugünlerde korona ile...
Biz; ise hem korona hem de terör ile mücadele ediyoruz.
33 askerimizin İdlib'te şehit edilmesinin ardından izleyenlerin beğenisine sunulan video, herkesin tüylerini diken diken ediyor. Bu videonun hikayesini eser sahibi S. Yücel Özer, baskent.org'a anlattı.
Video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanan videodaki eser "Yeminimiz Var" adını taşıyor. Eserin söz ve müziği ise S. Yücel Özer'e ait... Bir yıldan fazla süren emeğin ürünü olan bu eserin yapımcılığını ise Ankara'da sanat deyince akla gelen ilk isim olan 'Pürdem Sanat' üstlendi.
Yıllardır birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif yöneticilik yapan Özer, şimdi ise Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel beyefendinin de Baş Danışmanlığı görevini üstleniyor.
Özer, adı gibi oldukça iddialı olan bu eserin hikayesini anlatırken sadece kendisini değil bizleri de oldukça heyecanlandırdı.
"Çocukluk yaşlarından beri Milli duygular ile büyüdüm. Asker evladı olma gururu ile Vatan Sevdası bende yaşam biçimine dönüştü. Geçmişten bugüne Türk Tarihi'ne olan ilgim, Atatürk İlkeleri ve hedefleri ile perçinleşti. Geçmişi asla unutmamak lazım." diyen Özer'e göre; köklerimizi tabii ki inançlarımızı da kaybetmeden bu güzel Vatan için birşeyler yapmak ortak hedefimiz olmalı.
Özer, eserinin hikayesini anlatmaya şöyle devam etti:
"Herkes "Ben ne yapabilirim bu Cennet Yurdum için?" diye zaman zaman kendini sorgulama. Ufakta olsa kendi çapında bir katma değer yaratmalı diye düşünüyorum. İşte tam da bu noktada özellikle yeni yetişen gençlerimizi heyecanlandırmak hemde bir miras bırakmak adına biraz önce ifade ettiğim gibi bende bir eser yapayım hem dinleyenleri duygulandırsın hemde beni mutlu etsin düşüncesiyle "YEMİNİMİZ VAR" Ortaya çıktı. Güzel bir ekiple yaklaşık 1 yıldan fazla süren hummalı bir çalışmayla insanları buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eserin yapımcılığını 'Pürdem Sanat' üstlendi. Başta Değerli Hocalarım, Sevgili kardeşim Neyzen Abdullah Gökhan Güneş ve Kanun Sanatçısı Sinan Altınbaş olmak üzere 20'ye yakın buradan isimlerini sayamadığım üstatların desteklerini de ifade etmezsek haklarını yemiş olurum.
Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Gerçekten samimi duygularla, iyi niyetlerle sanatseverlerle buluşan eserimizi Aziz Şehitlerimizin Ruhları için seslendirdik ve klibe dönüştürdük. Bu Yüce Türk Milleti için ne yapsak azdır. Bu vesileyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyor hepsini dualarla yad ediyorum. Ruhları Şad Olsun..."
Bizlerde S.Yücel Özer'e teşekkür ediyor, izlemekten ve dinlemekten keyif aldığımız eseri değerli okuyucularımızla paylaşmaktan onur duyuyoruz...
|