Hanımlar Lokali Üyelerinin Kar Keyfi

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın, bünyesinde hizmet veren Hanım Lokalleri’ne üye kadınlar için düzenlediği gezi programları hız kesmeden devam ediyor.
Bu haber 2015-02-27 13:50:26 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın, bünyesinde hizmet veren Hanım Lokalleri’ne üye kadınlar için düzenlediği gezi programları hız kesmeden devam ediyor.


Hanım Lokalleri üyelerinin geleneksel hale getirdiği etkinliklerden biri olan günübirlik gezi programlarının son durağı Ilgaz Dağı oldu.


Her mevsim Türkiye’nin farklı yörelerine giderek tarihi ve turistik yerlerini gezen Hanım Lokalleri üyelerinin, doğa harikası kayak merkezlerinden Çankırı’nın Ilgaz Dağı’na düzenlenen gezisi de keyif içinde geçti.


Ilgaz Dağı’na günübirlik düzenlenen geziye farklı Hanım Lokalleri’ne üye kadınlardan oluşan 120 kişilik grup katıldı. Sabah erken saatlerde otobüslerle çıkılan yolculukta katılımcılar ilk önce Ilgaz yolunda kahvaltı yaptı. Oldukça eğlenceli geçen yolculuğun ardından Ilgaz’a gelen Hanım Lokalleri üyeleri, kışın ve karın keyfini teleferiğe binerek, kayak yaparak, aralarında kartopu oynayarak çıkardı.


Hanım Lokalleri tarafından düzenlenen sosyal ve kültürel içerikli gezilerin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden üyeler düşüncelerini, gezilerin stres atma ve sosyalleşme imkanı sunmasının yanı sıra yeni yerler görüp, tarihi ve kültürel miras hakkında bilgi sahibi olmak açından da büyük fırsatlar sunduğu söylediler.


Başkent’te 22 farklı merkezde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği Başkentli kadınların buluşma adresi Hanım Lokalleri’nce düzenlenen geziler büyük ilgi görüyor. 

 
ETİKETLER : Hanımlar Lokali Üyelerinin Kar Keyfi
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi