Ankaralı Ayakkabıcı Ve Çantacılardan Türkmen Yardımı

Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi. Uzun, başlattıkları yardım kampanyasına destek istedi.
Bu haber 2015-02-27 13:44:58 eklenmiş ve 674 kez görüntülenmiştir.

Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, Irak’ta yaşanan olaylar ve Suriye’de yaşanan iç savaştan canlarını kurtarmak için Türkiye’ye sığınan Türkmen mülteciler için başlattıkları yardım kampanyasına her kesimden destek beklediklerini belirterek, “Türkiye’de kamplarda ve şehirlerde çok sayıda Türkmen mülteci var. Çok zor şartlar altına yaşıyorlar. Canlarını kurtarmak adına her şeylerini orada bırakıp, yanlarına hiçbir şey alamadan, evlerini, işlerini, ülkelerini bırakıp Türkiye’ye sığınan Türkmen kardeşlerimize yardım edelim. Toplanan yardımların bir kısmını da ülkemize sığınanların yanı sıra Irak’ta ve Suriye’de mağdur olan, oralarda farklı yerlere savrulan Türkmen kardeşlerimize göndereceğiz.” dedi.
 

"HEPİMİZİN İNSANLIK GÖREVİ"

Yardım kampanyasına her türlü desteğin verileceğine inandığını vurgulayan Başkan Uzun, “Bu yaşanan insanlık dramına yardımda bulunmak aslında hepimiz için insanlık görevi. Zorlu bir yaşam mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimiz için bu soğuk kış günlerinde kullanmadığınız ayakkabılarınızı, ceket palto gibi giyimlerinizi, yorgan, battaniye, kilim gibi eşyalarınızı bize ulaştırın. Bizler de ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştıralım.“ ifadelerini kullandı.

Başkan Uzun, yardım etmek isteyenlerin 0 536 651 94 99 ve 0 312 311 56 23 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi. 

 
ETİKETLER : Ankaralı Ayakkabıcı Ve Çantacılardan Türkmen Yardımı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi