CHP'li belediyeden skandal!

CHP'li İzmir Karaburun Belediyesi'nin yeni personel kimlik kartlarında Türk bayrağını ve T.C. ibaresini kaldırdığı ortaya çıktı. CHP'li belediyenin skandal uygulamasına tepkiler çığ gibi büyüyor.
Bu haber 2019-10-07 11:48:10 eklenmiş ve 488 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye'de yıllardır devlet kurumlarının başında yer alan T.C. ifadelerinin kasıtlı olarak kaldırıldığı yönünde algı operasyonu yapan CHP'nin ikiyüzlü politikası gün yüzüne çıktı. Bu algı operasyonuna seçimleri kazandığı belediyelerde tabelalara T.C. ibaresi ekleyerek  de devam eden CHP, büyük bir skandala imza attı. 

 

Daha önce kendini belediye şirketlerine müdür olarak atayarak ikinci bir maaş bağlanmasıyla eleştirilen CHP'li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu kez de çalışanlarına verilen yeni tanıtım kartlarında yaptığı değişikle tepki topladı.

 

İlkay Girgin Erdoğan, yeni personel kartlarının üzerindeki belediye yazısının önündeki TC ibaresi ile kimlik kartının sol üst köşesinde yer alan Türk bayrağı kaldırıldı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesbaı Twitter'dan uygulamaya tepki gösterdi. Dağ, sosyal meyda paylaşımında yaptığı paylaşımda "Liyakati ve etik değerleri hiçe sayarak belediye şirketine kendisini müdür olarak atayan ve belediye iştiraklerine yakınlarını yerleştiren Karaburun Bld. Başkanı, şimdi de belediye kartlarından Türk bayrağını kaldırmış. Bir CHP'linin bayrakla ne sorunu olur demeyin, oluyor malesef" ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti İzmir Milletvekil Alpay Özalan, verdiği tepkide ise "CHP'li İzmir Karaburun Belediyesi, personel kimlik kartlarındaki Türk bayrağını kaldırmış. HDP ile ittifakın sonuçları..." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : chp izmir karaburun belediye tc bayrak
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi