Dolar, euro, altın kaç TL?

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum ne? Peki çeyrek altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Bu haber 2019-09-23 10:43:06 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

 

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününü 5.70'in üzerinde tamamlayan dolar/TL bu sabah güne 5,74 seviyesinde başladı. Kur şu dakikalarda 5,72 civarında işlem görüyor.

 

Çarşamba günkü toplantıda faizi çeyrek puan indiren ABD Merkez Bankası'nın (Fed) daha fazla faiz indirimi için net sinyal vermemesi sonrası dolar yönünü yukarı çevirmişti.

 

Euro/TL ise 6,30 seviyesinde seyrediyor.

 

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ABD ve Avrupa'da açıklanacak imalat sanayi PMI verileri ile New York'ta devam eden Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurul'undan gelecek haber akışının takip edileceğini belirtti.

 

Teknik açıdan dolar/TL'de 5,7660'ın direnç konumunda bulunduğunu kaydeden uzmanlar, 5,70'in altında kapanış olması durumunda 5,6580 seviyesinin destek olarak izleneceğini kaydetti.

 


ALTIN NE KADAR?

 

Son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 276,2 lira seviyesinde haftayı tamamlayan altının gram fiyatı bu sabah 279,7 seviyesinden güne başlasa da 278,50 lira seviyelerinde dengeledi. 

 

Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı 458,8, Cumhuriyet altını 1.852, yarım altın ise 904,40 liradan satılıyor. 

 

Altının onsu ise yeni haftaya yüzde 0,22 değer kaybı yaşayarak başladı. Ons altın 1.513,53 dolar seviyelerinde yer alıyor.Geçtiğimiz haftanın son işlem gününü 5.70'in üzerinde tamamlayan dolar/TL bu sabah güne 5,74 seviyesinde başladı. Kur şu dakikalarda 5,72 civarında işlem görüyor.

 

Çarşamba günkü toplantıda faizi çeyrek puan indiren ABD Merkez Bankası'nın (Fed) daha fazla faiz indirimi için net sinyal vermemesi sonrası dolar yönünü yukarı çevirmişti.

 

Euro/TL ise 6,30 seviyesinde seyrediyor.

 

 

 

ETİKETLER : dolar euro altın piyasalar Dolar/TL
Okumak İsterseniz -Diğer EKONOMİ haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi