İmamoğlu ile İnce arasında savaş erken başladı!

2023'te yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden Muharem İnce'ye, İmamoğlu adına yanıt 'Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var' diyen Necati Özkan'dan gelmişti. İnce cephesinden yanıt gecikmedi. Özkan'ın CHP'yi icraya verdiğini gösteren bir belge yayınlandı.
Bu haber 2019-09-18 11:20:25 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

 

 

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yeniden aday olacağını ilan etmişti. Geçen hafta Haber Türk’te Didem Aslan’ın programına konuk olan İnce, 2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili “Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı” ifadelerini kullanmıştı.

 

Muharrem İnce’nin bu çıkışına Ekrem İmamoğlu cephesinden jet hızıyla yanıt geldi. İmamoğlu’nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” ifadelerini kullandı.

 

Özkan, Ekrem İmamoğlu’nun İBB adaylığı sürecinde en yakınındaki isimlerdendi. İmamoğlu’nun seçim kampanyasını o yürüttü. Özkan’ın mesajı İmamoğlu’nun İnce’ye yanıtı olarak değerlendirildi ve parti içinde “hizipcilik” tarışması başladı.

 

Peki Ekrem İmamoğlu adına konuşabilecek derecede kendisini yetkili göre Necati Özkan’a Muharrem İnce cephesinden ne yanıt geldi?

 

Özkan’ın “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” mesajına “Muharrem İnce Destek” adındaki Twitter hesabından belgeli bir yanıt geldi.

 

 

 

 

İnce’nin sosyal medya faaliyetini yürüten bu hesap, Özkan’ın alacakları için CHP’ye dava açtığını iddia etti ve bir belge paylaştı.

 

“Herkesin bir ‘öykü’sü vardır cancağzım:) Para İçin mekana dava açıp mekana sahip belirlediğini zannetmek gibi!” mesajıyla paylaşılan söz konusu belgede, Özkan’ın sahibi olduğu “Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş” adına CHP’ye 832 bin 500 TL’lik dava açıldığı görülüyor.

 

 

ETİKETLER : ekrem imamoğlu muharrem ince seçim
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi