'Sanatçı bozuntuları ile sözde akademisyenler nerede?'

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Hempa Çocuk Derneği, evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan gözü yaşlı annelere destek vermek amacıyla Diyarbakır'a gitti.
Bu haber 2019-09-10 16:01:11 eklenmiş ve 641 kez görüntülenmiştir.

 

 

Evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan acılı annelere destek vermek üzere Diyarbakır'a giden Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Gazi Lokman Aylar, 'Bizler ezanımız, vatanımız, bayrağımız ve gözü yaşlı analarımız için buradayız ve üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.' diyerek kamuoyuna şu soruları yöneltti: "Hendek operasyonlarına bildiri düzenleyen akademisyenler, o akademisyenleri serbest bırakan Anayasa Mahkemesi üyeleri, üç-beş ağacı bahane ederek ortalığı yangın yerine çeviren sanatçı bozuntuları neredeler?"

 

"Hacire anamızın başlattığı eylem bölgedeki maskelerin düşmesine yol açtı." diyen Aylar, "Gördük ki; Kürt halkının temsilcisi olduğunu söyleyen HDP onlara en büyük zararı veriyor. HDP il ve ilçe başkanlıkları PKK ile koordinasyon halinde. Şantaj ve baskıyla dağa terörist sevkiyatı yapan alçaklar, PKK terör örgütüne yardım yapmaktan da geri durmuyorlar." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Gazi Lokman Aylar, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Coğrafyamızın zenginliği, ülkemizin konumu daima küresel çetelerin iştahını kabartmış yine milletimizin sahip olduğu değerler aynı çevrelerin tepkisini çekmiştir. Küresel çeteler hedef tahtasına koydukları devletimizle birebir çarpışmak yerine ASALA gibi, PKK gibi FETÖ gibi hain terör örgütlerini kullanarak devletimizi zayıflatmayı, milletimizi bölmeyi hedeflemiştir. Biz vatan kahramanları olarak bu birlik ve beraberliğimizi göstermek için evlat nöbeti tutan analarımızın yanına geldik."

 

 

 

'Biz hep beraber Türkiye'yiz'

 

"Evlatları için direnen analarımız oldukça, halkımız bilinçlendikçe terör seviciler ve uşaklığını yaptıkları çıkar çeteleri avuçlarını yalayacaktır. Önce Allah’ın izni sonra milletimizin gayreti ile bu terör belasından kurtulacağız.

 

Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle biz hep beraber Türkiye’yiz. Sultan Alpaslan Malazgirt’e geldiğinde onu Kürt beyleri karşıladı. Yavuz Selim büyük seferine giderken yanında Kürt beylerini aldı. Çanakkale’de beraberdik, Sakarya’da birlikteydik. Düşmanı beraber kovduk bugünde hep beraber evlatlarımızı terör örgütlerinin elinden almak için buradayız. Çünkü biz komşu değil kardeşiz."


 

 

 

'Sanatçı bozuntuları neredeler?'

 

"Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak yüreği evlat acısıyla yanan bir annenin feryadına kayıtsız kalamazdık, kalmadık ve annelerimizin yanındayız. Bizler vatan kahramanları olarak buradayız." ifadelerini kullanan Aylar, kamuoyuna şu soruları yöneltti:

 

Hendek operasyonlarına bildiri düzenleyen akademisyenler neredeler?

O akademisyenleri serbest bırakan Anayasa Mahkemesi üyeleri neredeler?

Üç-beş ağacı bahane ederek ortalığı yangın yerine çeviren sanatçı bozuntuları neredeler?

 

Bizler ezanımız, vatanımız, bayrağımız ve gözü yaşlı analarımız için buradayız ve üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.

 

Artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Terör örgütü PKK’nın, destekçilerinin, terör sevicilerin foyaları ortaya çıkmıştır. Bu bir başlangıçtır. Devletimizin başarılı operasyonlarına dayanamayan terör örgütünde çözülmeler artacak er ya da geç terör bitecektir. Buradayız çünkü bu sorun hepimizin ortak sorunudur. Unutmayalım ki, bu sorun çözüme kavuşmadığı sürece ülkemizde yakılan ağıtlar Türkçe ve Kürtçe olacaktır."

 

haber:baskent.org

 

ETİKETLER : Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hempa Lokman Aylar Diyarbakır anne
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi