Maksadını çok aştı! İslamoğlu'ndan Hz. Hatice'ye hakaret!

İlahiyatçı yazar Mustafa İslamoğlu'nun Hz. Hatice'yi kastederek '2 kocadan arta kalmış' ifadeleriyle maksadını aşan bir ifade kullandığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili sosyal medyada İslamoğlu'na karşı çok sayıda tepki oluştu.
Bu haber 2019-07-29 07:49:53 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

 

 

Hangi tarihe ait olduğu bilinmeyen Hilal TV'nin İftar Saati adlı programında Mehmet Okuyan'la birlikte iftar saatine doğru açıklamalarda bulunan ilahiyatçı-yazar Mustafa İslamoğlu, Peygamber Efendimiz'in eşi Hz. Hatice hakkında maksadını aşan bir ifade kullandığı ortaya çıktı.

 

PEYGAMBER EFENDİMİZİ METHEDERKEN HZ. HATİCE HAKKINDA MAKSADI AŞAN İFADE

 

Sohbetinde Peygamber Efendimiz'den bahseden İslamoğlu, ''40 yaşında bir hanım şehvetine düşkünü bırak. Birazcık şöyle kendine ciddiye alan genç bir erkek, üstelik Mekke'nin yiğidi, Mekke'nin el emini; el üstünde tutuluyor, gözbebeği, Abulmuttalib'in de gözbebeği ve varasi gider de 3 çocuklu, 2 kocadan arta kalmış 40 yaşındaki bir dulu 25 yaşındayken alır mı? Hadi aldı. 25 sene bununla tek evli olarak yaşar mı? 25 sene dikkat buyurun...'' ifadelerini kullandı.


İSLAMOĞLU BU SORUYA CEVAP VERMELİ!

 

İslami konularda aykırı çıkışlarıyla tanınan İslamoğlu'nun '2 kocadan arta kalmış' dediği Hz. Hatice hakkındaki ifadeleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. 'İslamoğlu'nun bu açıklaması bir gaf mı yoksa nefret mi?' İslamoğlu'nun bu soruya bir an önce cevap vermesi bekleniyor. İslamoğlu'nun üslubunu çok çirkin bulan, vatandaşlar aynı zamanda da bir özür bekliyor.

 

HZ. HATİCE ANNEMİZİ GERÇEKTEN ÇOK SEVERİM


Konuyla ilgi resmi twitter hesabından açıklamalarda bulunan İslamoğlu, ''Bilumum mürit, pelikan, holigan, çomar ve troller! Hz. Hatice annemizi gerçekten çok severim. Lütfen bana iftira üretme görevinizi Hz. Hatice’yi alet etmeden yapın! İftiranın da cılkını çıkardınız. Efendilerinize söyleyin, başka bir iftira bulsunlar. Sizde iftiradan çok ne var?'' ifadelerini kullandı.

 

 

Söz konusu videonun kırpıldığı ve anlam bütünlüğünün bozulduğunu belirten okuyucularımızın açıklamalarını dikkate alarak, gazetecilik gereği bize ulaşan videonun tamamını yayınlama gereği duyduk.

 

ETİKETLER : mustafa islamoğlu hakaret hz. hatice
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi