Selçuk Çetin'den Hüma Sultan Hanım Evi Çalışmalarına Ziyaret

Hüma Sultan Hanım Evindeki yaz kursuna katılan 80 kursiyer yaptıkları kara kalem resim çalışması ve takı tasarımlarıyla takdir topladı. Sergiyi ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kursiyerleri tebrik edip başarılar diledi.
Bu haber 2018-08-12 21:05:13 eklenmiş ve 426 kez görüntülenmiştir.

Hüma Sultan Hanım Evindeki yaz kursuna katılan 80 kursiyer yaptıkları kara kalem resim çalışması ve takı tasarımlarıyla takdir topladı. Sergiyi ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kursiyerleri tebrik edip başarılar diledi.

1,5 aylık yaz kursuna katılan 80 hanım ortaya birbirinden güzel ürünler çıkarttı. Hüma Sultan Hanım Evindeki dikiş nakış, kara kalem resim ve miyuki takı tasarımı kursuna katılan kursiyerler yetenekleriyle göz doldurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Başkan Selçuk Çetin’e; Şehit Ömer Halisdemir’den Orhan Gencebay’a birçok ismi kara kalem çalışmasıyla resmeden kursiyerler yetenekleriyle büyük beğeni topladı. Sergiyi gezen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Pursaklar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin, kursiyerleri çalışmaları yakından inceleyip kursiyerleri tebrik etti. Merkezdeki diğer sınıfları da gezen Başkan Selçuk Çetin, bilgisayar sınıfında F Klavye kursuna katılan hanımlar ile dikiş nakış kursiyerlerinin çalışmalarını inceledi. Yapılan her işin ürününün büyük emeklerle ortaya çıktığını belirten Başkan Selçuk Çetin “Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel mekanları doldurup hem meslek ediniyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar. Vakitlerini verimli bir şekilde geçiriyorlar. Ortaya çok güzel ürünler çıkartmışlar. Emeklerine sağlık. Hepsine başarılar diliyorum” dedi. Bilgisayar sınıfındaki kursiyerlerle de sohbet eden Başkan, Türkçe klavyenin önemini anlatarak bu alanda çaba gösterip eğitim alan kursiyerleri tebrik etti. Ziyaret esnasında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e kara kalem çalışmasıyla yapılan resmi hediye edildi. 

 

ETİKETLER : Selçuk Çetin'den Hüma Sultan Hanım Evi Çalışmalarına Ziyaret
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi