Altındağ'da 63 Çift Mutluluğa Yelken Açtı

Altındağ Belediyesi nikah ve düğün salonlarında '08.08.2018' trafiği yaşandı. Hayatlarının en anlamlı 'Evet'i için Altındağ'ı seçen 63 çift 'evet' diyerek, mutluluğa yelken açtı.
Bu haber 2018-08-12 21:03:11 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

Altındağ Belediyesi nikah ve düğün salonlarında 08.08.2018 trafiği yaşandı. Birçok çift için sayıların uğuru önem taşıyor. Rakamların uyumu ve uğuruna inanan pek çok çift, nikah işlemleri için aylar öncesinden sıraya giriyor. Altındağ Belediyesi de, hayatlarının en anlamlı “EVET”i için 08.08.2018 tarihini seçen çiftlerin talebini geri çevirmeyerek, bir günde 63 çifti evlendirdi.

Bu özel günde yeni evlenen çiftlere Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin mesajı ise, “Modern tesislerimizde, düğün veya nikah yapmak isteyen çiftlerimize en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyoruz. Allah hepsini mutlu etsin. Yuvaları huzur, bereket dolsun. Hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin” oldu.

 

GAMZE- ÜMİT YİĞİT: EVLİLİKTE EN ÖNEMLİ ŞEY SAYGI

Gamze- Ümit Yiğit çifti nikah işlemleri bittikten sonra duygularını şöyle iletti:

“Bugünü özellikle seçmemizdeki sebep hem akılda kalıcı olması, hem de sekizin sonsuzluğu ifade ettiğini düşünmemizdir. O sebeple, nikah şekerimin üzerine sekiz rakamını sonsuzluk simgesi olarak yatay şekilde işlettik. Kavuştuk, mutluyuz. Diğer çiftlere ileteceğimiz mesaj ise bir evlilikte en önemli şey saygı… Eğer saygı olursa sevgi zaten ardı sıra geliyor. Allah, ağzımızın tadını bozmasın. Altındağ Belediyesi, kusursuz bir hizmet veriyor burada. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

 

BEYZA- ERHAN YAVUZ: AKILDA KALICI OLSUN Kİ UNUTULMASIN

Bu özel günde dünya evine giren çiftlerden Beyza- Erhan Yavuz ise, “Şuan hem hüzünlüyüz hem de mutluyuz. Evliliği güzel şekilde tecrübe etmek nasip olsun. Özellikle 08.08.2018 olsun istedik. Akılda kalıcı olsun ki, çiftler de unutmasın" dedi.

 

“BUGÜN 63 ÇİFTİMİZİ EVLENDİRİYORUZ”

Özel bir tarih olduğu için, bugünü isteyen hiçbir çifti geri çevirmediklerini belirten Evlendirme Müdürü Demet Yavuz, “Bugün en son çiftimizi de evlendirene kadar çalışacağız. Özel tarihlerde çok daha fazla kayıt alıyoruz. İnsanlar özel günler için altı ay öncesinden müracaatlara başlıyor. Daha düne kadar bugün için müracaatlarımızı aldık. Artık özel gün nikah işlemi moda olmuş durumda… Çiftler birbirini dinler ve saygı sevgi çerçevesinde iletişime geçerler ise aşamayacakları bir engel yok. Bugün mesaimizi uzattık, son çifte kadar evlendireceğiz. Allah, hepsini mutlu etsin” diyerek dileklerini iletti.

ETİKETLER : Altındağ'da 63 Çift Mutluluğa Yelken Açtı
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi