Mamak İmar Müdürü Selim Türkoğlu'na Mim-Der den geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz günler de başına talihsiz bir hastalık gelen Mamak İmar Müdürü Selim Türkoğlu’na Mamak İnşaat ve Müteahhitler Derneği Geçmiş Olsun Ziyaretinde bulundu. Gerek Belediye’nin Gerek Mim-Der’in aralarında ki ilişkinin sadece iş çerçevesinde olmadığını, Mamakçatısı altında bir aile olduklarını belirten Hamza CAN ve Ekibi İmar Müdürü Selim Türkoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu ziyaretten bir hayli memnun olan Türkoğlu, geçmiş olsun ziyaretine geleceğinizi duymak bile bana yetti, bir de yönetim kurulu ile birlikte gelmişşsiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum örgütü olarak iyi günde kötü günde bu belediyenin yanında olduğunuzu görmek inanın çok güzel, diyerek minnetini CAN ve ekibine bu şekilde iletti.
Bu haber 2016-09-28 13:55:42 eklenmiş ve 5301 kez görüntülenmiştir.

Geçtiğimiz günler de başına talihsiz bir hastalık gelen Mamak İmar Müdürü Selim Türkoğlu’na Mamak İnşaat ve Müteahhitler Derneği Geçmiş Olsun Ziyaretinde bulundu. Gerek Belediye’nin Gerek Mim-Der’in aralarında ki ilişkinin sadece iş çerçevesinde olmadığını, Mamakçatısı altında bir aile olduklarını belirten Hamza CAN ve Ekibi İmar Müdürü Selim Türkoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu ziyaretten bir hayli memnun olan Türkoğlu, geçmiş olsun ziyaretine geleceğinizi duymak bile bana yetti, bir de yönetim kurulu ile birlikte gelmişşsiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum örgütü olarak iyi günde kötü günde bu belediyenin yanında olduğunuzu görmek inanın çok güzel, diyerek minnetini CAN ve ekibine bu şekilde iletti.

Ziyaretin devamında bir önceki Mesut Akgül ve Mim-Der arasında yapılan toplantı da alınan kararlar değerlendirildi. Müteahhitler yüksek oranda çözüme kavuşturulmuş olan başlıkların dışında akıllarda pürüz bırakan iskan ve ruhsat konularında ki temennilerini Türkoğlu’na ilettti. Konuyu bütün dikkatiyle ele alan Türkoğlu, gereken bütün çalışmaların yapılacağı, hatta bir komisyon kurulabileceğini akabinde iletişimimizi artırarak müteahhitlere elinden gelen bütün yardımı yapacağını ifade etti.

ETİKETLER : selimtürkoğlu mamak imarmüdürü mimder ziyaret geçmişolsun
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi