Dolar 3,02'nin Altını Gördü

Dolar/TL dün başlayan düşüş eğilimini bugün de sürdürerek 3,0197'ye kadar gerilemesinin ardından 3,03'ün altında dengelendi.
Bu haber 2016-07-26 10:29:59 eklenmiş ve 733 kez görüntülenmiştir.

Bankalararası piyasada güne 3,0280 seviyelerinden başlayan dolar/TL, dün başlayan düşüş eğilimini bugün de devam ettirerek 3,0197'ye kadar geriledi. Dolar/TL, dün TL varlıklarına gelen tepki alımlarının güçlenmesiyle 3,0950 - 3,0250 bandında dalgalandı ve günü yüzde 1,05 azalışla 3,0372'den tamamladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) bugün açıklanacak Enflasyon Raporu öncesinde düşüş eğilimini koruyan dolar/TL, saat 10.10 itibarıyla 3,0290'dan alıcı bulurken, avro/TL yüzde 0,1 azalışla 3,3350'den işlem görüyor.

Teknik açıdan dolar/TL'de 3,0550'nin altında kalınması durumunda düşüş eğiliminin sürebileceğini ve 3,0120 ve 2,9880 seviyelerinin gündeme gelebileceğini öngören analistler, Fed'in faiz kararı ve Japonya'nın genişleme paketine yönelik beklentilerin küresel risk iştahı üzerinde belirleyici olduğunu vurguluyor.

ETİKETLER : dolar tl ekonomi dolardüştü banka piyasa düşüş tcmb
Okumak İsterseniz -Diğer EKONOMİ haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi