Pursaklar'da 'Okullar Hayat Oluyor'

Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ücretsiz yaz spor okulu kayıtları başladı.
Bu haber 2016-07-13 11:35:34 eklenmiş ve 703 kez görüntülenmiştir.

Tekvando, voleybol, basketbol ve futbolun yer aldığı yaz okulu eğitimi 20 Temmuz’da başlıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Biz yaz spor okullarını basit birer spor okulu olarak görmüyor, bilakis çocuklarımıza erdemlilik bilinci kazandırmak ve ilçemizin şehir kültürünü yükseltmek için bunu bir vasıta olarak görüyoruz" dedi.
’Okullar Hayat Olsun’ projesini Türkiye’de hayata geçiren ilk belediye olan Pursaklar Belediyesi, yaz spor okullarını okul bahçesinde yaparak öğrencilere spor hizmeti verecek. Ücretsiz olarak verilen yaz spor okulunda voleybol, futbol, tekvando ve basketbolun yanı sıra adab-ı muaşeret eğitimi ve çeşitli sosyal aktive de yer alacak. Kayıtlar ise Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Pursaklar İmam Hatip Lisesi, Tevfik İleri Kültür Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, Şehit Salim Akgül Parkı İyisu Çeşmesi’nde yapılacak. Yaz okuluna katılan çocuklara, ücretsiz olarak şapka, şort ve tişört, belediye tarafından verilecek.
Yaz spor okulu ile ilgili değerlendirme yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaz okulunda çocukları en iyi şekilde misafir edeceklerini belirterek, "Biz yaz spor okullarını basit birer spor okulu olarak görmüyor, bilakis çocuklarımıza erdemlilik bilinci kazandırmak ve ilçemizin şehir kültürünü yükseltmek için bunu bir vasıta olarak görüyoruz. Yavrularımız bu sene de en güzel şekilde eğitimlerini alacak, sporlarını yapacak. Her sene olduğu gibi bu yıl da Belediye olarak onlara spor kıyafetlerini hediye edeceğiz" dedi. 20 Temmuz’da başlayacak olan yaz spor okulu 31 Ağustos’ta sona erecek.

ETİKETLER : Ankara Pursaklar okullar hayat oluyor yaz okulları spor okulları
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi