Pursaklar'da Tatilin Ardından Bayramlaşma Mesaisi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bayram tatili sonrası birim müdürlüklerindeki personel ile tek tek bayramlaştı.
Bu haber 2016-07-11 14:43:21 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bayram tatili sonrası birim müdürlüklerindeki personel ile tek tek bayramlaştı.
Ramazan Bayramı tatilinin ardından Pursaklar Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzelendi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye personeli ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu. İlk önce İlçe Kaymakamı İhsan Kara’yı ziyaret eden Başkan Çetin, personel ile tek tek bayramlaşıp "Bizlere bulunduğumuz ortamları tesis edenlere teşekkür, Rabbimize de şükretmeliyiz" mesajı verdi.
Şantiyeleri ve birimleri gezen Başkan Çetin, Tebessüm Konağı’ndaki Başkanlık Makamında ise hemşehrilerini ağırladı. Çetin, birlik ve beraberlik mesajları verdiği bayramlaşma töreninde, terör olaylarını kınayarak şehitlere ve hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet diledi.
Milletçe birlik ve beraberliğin korunması gerektiğine vurgu yapan Selçuk Çetin şunları ifade etti:
"Rabbim kötü niyetler içinde olanlara fırsat vermesin. Bir daha bu tür acılar yaşamayalım. Öyle güzel bir dinin mensuplarıyız ki Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Bu güzel vatan üzerinde doğduğumuza, bu güzel milletin mensubu olduğumuza ve peygamberin ümmeti olduğumuza şükrediyoruz. Bu ortamı yaşamak isteyen o kadar insan var ki. Yanı başımızda Suriye’yi görüyoruz. Onlar bu ortamları özlüyorlar. Bulunduğumuz ortamları tesis edenlere teşekkür, Rabbimize de şükretmeliyiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Öyle güzel bir ekibimiz var ki ben inanıyorum ki sizler çok daha güzel işler yapacaksınız. İlçemize çok daha güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız"

ETİKETLER : Pursaklar ankara selçuk çetin bayramlaşma
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi