"Yarsuvat'ın gerçeklerden haberi yok"

Duygun Yarsuvat'ın "Gerçek Galatasaraylı değil" dediği Işın Çelebi, bu sözlere sert yanıt verdi.
Bu haber 2015-02-20 13:26:13 eklenmiş ve 634 kez görüntülenmiştir.

Başkan Duygun Yarsuvat’ın dün bir gazetede yer alan röportajında, “Işın Çelebi gerçek Galatasaraylı olmadığı için bu dedikoduyu (A Tipi hisselerin elden çıkarılması iddiası) çıkarıyor. Zaten stat çatısının kapanmamasının sorumlusu da Işın Çelebi’dir. Çok kötü bir protokol yapmışlar. Sözleri kaale alınmamalı” diyerek, ağır sözlerle eleştirdiği sarı-kırmızılı kulübün eski 2. Başkanı, Yarsuvat’a yanıt verdi
 
Milliyet’e konuşan Çelebi, “Duygun Yarsuvat’ı anlamıyorum. Söylediği sözler doğru değil. Ben A tipi hisselerin satışını yanlış olduğunu belirttim divanda. Oybirliğiyle zaten kabul edildi. Dedikodu yapmadık. Divanda görüşlerimizi söyledik. Üyeler de haklı buldu. Benim gerçek Galatasaraylı olmadığımı söylemiş. Üniversite binalarının özelleştirme idaresinden alınmasına katkıda bulunmuş ve imzası olan biriyim. Stadın yapımında ciddi emeğim var. Riva’nın imar izni ve ruhsatının alınmasındaki çalışmalarımı herkes biliyor. Aynı zamanda şirket birleşmesi ve finansal operasyonlarda verdiğimiz hizmetler ortada. Hizmetten başka bir şey yapmadım” dedi.
 
Işın Çelebi şöyle devam etti:
 
“Benim gerçek Galatasaraylı olup olmadığımın kararını Galatasaraylılar verir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya çatı yapılması konusundaki hassasiyetimi anlatmama gerek yok. Herhalde Yursavat’ın bu iddialarda bulunması için gerçeklerden haberinin olması lazım. Bir eleştirim olacaksaGalatasaray platformlarında bunu yaparım.”

ETİKETLER : "Yarsuvat'ın gerçeklerden haberi yok"
Okumak İsterseniz -Diğer GÜNCEL haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi