Çankaya Belediyesi'nden 5 Yeni Kreş

Hizmete açtığı 11 kreş ve 4 etüt merkeziyle okulöncesi eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, 5 yeni kreşi daha Çankayalıların hizmetine sunuyor.
Bu haber 2016-07-06 12:42:54 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

Okulöncesi eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesi’nde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankayalılara 5 yeni kreş daha kazandıracak. Ata, Yıldızevler ve Çamlıtepe Mahallelerinde yapacağı kreşlerle birlikte Çankaya Belediyesi, 2 bin minik öğrenciye yuva olacak.
Belediye olarak kadınların sosyal ve çalışma hayatına katılabilmesini, çocukların çağdaş ve modern bir eğitim alabilmesini çok önemsediklerini ifade eden Başkan Alper Taşdelen, “Kadınlar hem sosyal hem de ekonomik hayata katılabilmek için en çok da çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir çatı ararlar. Biz, belediyemizin sosyal hizmetlerini planlarken toplumsal cinsiyet eşitliği ilkelerini göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Kreşlerimizin varlığı ve çoğaltma amacı da bu çalışmalarımızın bir parçası. O nedenle bu dönem boyunca kapasitemizi 2 bin çocuğa hizmet verebilecek şekilde artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Taşdelen kapasite arttıkça daha çok kadının çalışma yaşamına katılabileceğini ve böylece hem kendi geleceğine hem de ev ekonomisine katkıda bulunabileceğini de sözlerine ekledi.

ETİKETLER : okulöncesi başkent ankara çankayabelediyesi 5kreş yenikreş hizmet
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi