Keçiören Esnafı İftarda Bir Araya Geldi

Keçiören Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ve Keçiören TOGEM iş birliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Keçiören esnafı bir araya geldi.
Bu haber 2016-06-23 13:41:31 eklenmiş ve 616 kez görüntülenmiştir.

Estergon Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve Keçiörenli esnaflar katıldı. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler yaptığı konuşamada, yaklaşan Kadir Gecesi’ni kutlayarak, "Ramazan bizlere aynı zamanda ‘Hayır yolunda yarışınız’ ayetini de hatırlatır. Ülkemiz artık daha zenginleşti, refahı arttı. Bu nedenle birlik, beraberlikle mazlumların umudu olmak için kenetlenmeliyiz" dedi.
Türkiye’nin bölge ülkelere örnek olduğunu belirten İşler, "Çalışıp refahımızı artırırsak sadece kendimiz değil bölgemizi de kalkındırırız" diye konuştu.
Keçiören TOGEM’in başarılı işler yaptığını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, "Ramazan-ı Şerif alan el değil veren el olanların şükretmesine bir vesiledir. Cumhurbaşkanımızın değerli eşleri Emine Erdoğan’ın himayelerinde kurulan TOGEM, kimsesizlere, yardıma ihtiyacı olanlara ulaşarak çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyor" şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Ankara keçiören iftar esnaf togem Mustafa Ak
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi