AK PARTİ SİNCAN İLÇE TEŞKİLATINDAN VEFA ÖRNEĞİ

Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ve teşkilatı, partililerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bu haber 2016-06-23 09:20:40 eklenmiş ve 946 kez görüntülenmiştir.

Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ve teşkilatı, partililerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kültür Evi’nde gerçekleşen iftar programına, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, eski ilçe başkanları Rıza Gezer, Fatih Çelik, eski belediye başkanları Bekir Yıldız ve Emin Özer’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Türk Tasavvuf Musikisi ve ilahi dinletisi ile başlayan program İlçe Başkanı Fatih Omaç’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Son 2 yıldır yapılan çalışmalardan bahseden Omaç, en önemli özelliklerinden biri vefa olan Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu bir partinin ilçe teşkilatlarının en ufak bir vefasızlık örneği sergilemesinin mümkün olmadığını söyledi. Kendilerinden önce partide görev yapanlardan aldıkları bu ağır emaneti hakkıyla taşıyabilmek adına gece gündüz çalıştıklarını belirten Omaç, “Üzerimizdeki sorumluluğun bilincinde ve farkındayız. Bu nedenle görevimizin hakkını verebilmek için çok çalışıyoruz. Yapılan son 3 seçimden başarıyla çıktık. 46 bin olan üye sayımızı 2 yıldan daha az bir zamanda 70 bine çıkardık” dedi. Daha yapacak çok işlerinin olduğunu söyleyen Omaç, kendilerini bir an bile yalnız bırakmayan İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ile Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya ayrıca teşekkür etti.


Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da Ramazan ayının bolluk, bereket, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu ifade etti. Başkan Tuna, bir arada olmanın verdiği memnuniyeti ifade ederek, huzur içerisinde bir ay geçirme temennisinde bulundu.


Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı iftar programı için Fatih Omaç ve teşkilatına teşekkür ederek, katılımcıların Ramazan Bayramını şimdiden tebrik etti. Ankara Milletvekili Ertan Aydın ise eski bir Ramazan anısından bahsettiği konuşmasında, “İlk oruç tuttuğum Ramazan ayı 1980 darbesinin gerçekleştiği zamana denk gelmişti. Bir an için o yılları hatırladım da ülkemiz bu güzel ve ferah günlere kolay bir şekilde gelmedi. Bugünleri yaşadığımız için şükretmemiz gerekiyor” dedi.  


Programın sürprizi, Sincan İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan ve nostaljik fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi oldu. Slaytı izlerken duygu dolu anlar yaşayan davetliler, hep birlikte eski günlere yolculuk yaptı. 


ETİKETLER :
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi