Keçiören'e Dekoratif Düzenleme

Keçiören Belediyesi‘nin önüne bir meydan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, alana dekoratif süs havuzu ile 26 adet dekoratif vazo yerleştirdi.
Bu haber 2016-06-19 16:37:03 eklenmiş ve 692 kez görüntülenmiştir.

Kent merkezindeki meydanlarda ihtiyaçlara göre düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Meydanı’ndaki yapısal düzenlemelerinin büyük kısmını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakamlığı önündeki alanda yeniden tasarlanan Keçiören Metrosu’nun yer altı iniş ve biniş duraklarının da bulunduğu meydana dekoratif düzenlemeler yapıldı. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, en büyük meydan saatlerinden birini bu alana yerleştirirken, estetik kazandırmak amacıyla da meydana dekoratif havuz yaptı. Düzenlemeler çerçevesinde iki farklı çeşitte içinde çiçeklerin bulunduğu 26 adet dekoratif vazo konuldu. Büyükşehir Belediyesi, meydana 55 adet dekoratif aydınlatma direği ile dijital bilboard (led ekran) da yerleştirdi.
Keçiören ile birlikte tüm Ankara’ya kazandırılan meydan, granit ve bazalt kaplama taşı kullanılarak yapılan 17 bin metrekare sert zemin ve 3 bin 500 metrekare yeşil alandan oluşuyor. İçinde oturma grupları, amfi tiyatro, gezinti yerleri, peyzaj alanları, miting alanı, tören alanlarını da kapsayan meydan, Keçiörenliler için yapılacak etkinliklere hazır olacak.

ETİKETLER : keçiören büyükşeh rbelediyesi ankara dekoratif düzenleme 26adetvazo
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi