TEOG 1.'sini Umre İle Ödüllendirdi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2. Dönem TEOG Türkiye 1’incisi olan Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Tuba Odacı’yı altın ve umre ile ödüllendirdi.
Bu haber 2016-06-17 16:04:13 eklenmiş ve 796 kez görüntülenmiştir.

Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, büyük bir sürpriz ile karşılaştı. 2015-2016 eğitim öğretim döneminde TEOG Türkiye 1’incisi olan Zeynep Tuba Odacı’nın anne ve babası yıllar önce öğretmenlik yapan Başkan Çetin’in öğrencileri çıktı. Başarılı tablo karşısında duygulanan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Geçmişte benim öğrencilerim olan Zeynep Tuba’nın anne ve babasını tebrik ediyorum. Çok güzel bir evlat yetiştirmişler. Pursaklar’ın gururu olan Tuba kızımıza da başarılar diliyorum. Okul müdürümüze, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız yeter ki sizler okuyun, başarın” dedi.
TEOG’da tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan alan ve Türkiye 1’incisi olan Zeynep Tuba Odacı’yı umre ve altın ile ödüllendiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öğrencilere yaz tatilini dolu dolu geçirmelerini tavsiye etti. Okul Müdürü Hüseyin Yayla ise “Her zaman yanımızda olan ve başarımızda büyük katkıları bulunan Başkanımıza velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.Yarışmalarda dereceye giren diğer öğrencilere de ödüllerini veren Başkan Çetin’e Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de eşlik etti.

ETİKETLER : Ankara pursaklar teog birinci ödül umre
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi