Başkan Mustafa Ak İle İftar

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ”Paylaşma ayındayız. Mahallemizdeki yoksulları, akrabalarımızı, komşularımızı düşünmeliyiz. Zenginlerimizin fakirleri hatırlaması gereken bir ay olmalı. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Bu haber 2016-06-16 14:19:14 eklenmiş ve 682 kez görüntülenmiştir.

Keçiören Belediyesi’nin bereket sofrası bu defa Atapark Mahallesi’nde kuruldu. Atapark Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı. Orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açtıktan sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan programda konuşan Mustafa Ak, “Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bizleri bu Ramazan’a eriştirdi ve yaşlısı, genci, zengini, fakiri ile hep birlikte orucumuzu açıp iftarımızı yaptık. Önceki Ramazan’da aramızda olup da bu sene aramızda olmayan başta ülkemizin birliği, dirliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz olmak üzere annelerimiz, babalarımız, dostlarımız ve komşularımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Ramazan ayının bereketi, mağfireti ve rahmetiyle birlikte geldiğini söyleyen Başkan Ak, “Paylaşma ayındayız. Mahallemizdeki yoksulları, akrabalarımızı, komşularımızı düşünmeliyiz. Zenginlerimizin fakirleri hatırlaması gereken bir ay olmalı. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edilirken, Başkan Ak vatandaşların ricasını geri çevirmeyerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ETİKETLER : keçiörenbelediyesi mustafaak atapark mahallesakinleri oruç ramazan iftaryemeği
Okumak İsterseniz -Diğer ANKARA HABER haberleri
Gazete Manşetleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü
Ankara Portalı | Baskent.org
© Copyright 2015 www.baskent.org. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi